Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedziałam o tym lekarzowi, a ten stwierdził ze na początku sa to tak subtelne ruchy, ze mamy prawo przez kilka dni nie odczuwać ruchów.U mnie w sumie wieczorem szarżuje, w dzień kopie. Rano za to śpi.Czesc wszystkim! Zgadzam sie ze zjawisko nie do opisania,i bardzo mile,(19tydz.)mysle ze od momentu kiedy sie juz porusza i to czujesz duzo bardziej nas zbliza, bo daje znac ze tam jest...Bardzo sie ciesze i ostatnio duzo gadamy he he choc jeszcze nie wiem czy on czy ona ale uzbroilam sie w cierpliwosc do poniedz.ide na usg!Moja dzidzia najbardziej jest aktywna poznym wieczorem i wczesnie rano,w dzien tak sobie.
To chyba zależy od dziecka. Ja poczułam dosyć wcześnie a to będzie pierwsze dziecko.Czytalam ze jesli to pierwszy dzidzius ruchy czujemy troche pozniej ,niz przy kazdej nastepnej ciazy...ale czy tak jest?
Tak. Ja tak miałam z tydzień ciszy.dziewczyny jak to jest wczoraj mojego maluszka pierwszy raz poczułam a dzisiaj jakaś cisza w brzuszku czekałam dzisiaj na jakieś ruchy a tu nicczy u was też tak było ?