reklama

Ruchy naszych Maleństw

Ja tez juz czuje ruchy, na poczatku mialam watpliwosci ale wkoncu uwierzylam ze to jednak dzidzius:-) roznie to sie u mnie objawia:czasem babelki, czasem laskotanie ,,od srodka'' a czasem takie jakby tykanie :-D i to bardzo przyjemne uczucie:-)

reklama
U mnie od ok 13 tyg co jakis czas czulam ze to jest wlasnie 'to' ;) nie byly to zbyt czeste sygnaly, tym niemniej moglam je spokojnie wyczuc. Od kilku dni kazdego dnia odczuwam juz swojego maluszka. Faktycznie, tak jak pisze Agnes92 jest to jakby tykanie ;) jakby szumy, nie wiem jak to okreslic. Ale uczucie niesamowite!

u mnie teraz drugi dzień totalna cisza, nic nie czuje.

* chwile po tym jak to napisalam cos jakby poczulam, takie bąbelki, jakby sie przewracalo ale juz sama nie wiem czy to to, czy moja wyobraznia... umre z nerwow do czasu usg. i dzien pozniej pewnie znowu beda nerwy:P

Ostatnia edycja:
No ja również w czwartek pierwszy raz konkretnie poczułam ruchy dzidzia, teraz z mniejszym lub większym nasileniem je odczuwam.
Się zaczyna :tak:

Ech martwiłam się już bo kilka dni nic nie czułam a właśnie teraz piszę i czuję, że mam figloland w brzuchu :-D ale fajnie. mam nadzieję, że to to
te które nie czują niech sie nie marrtwią bo to jeszcze czas spokojnie do 21 nawet 22 tygodnia można czekać

reklama
u mnie nic :( może to dlatego, że nigdy szczupła nie byłam, może Wy takie chudzinki lepiej to czujecie, u mnie tłuszczyk na brzuchu nie pozwala na to...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry