Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Takie bulgotanie dla mnie jest logiczne - przecież Bąble pływają sobie w wodzie, ruszają się i pewnie bulgotanie jest możliwe. Super :-). Ja nic takiego nie słyszę... Ale może to dobrze ;-). Bo jak mnie zwykłe czkawki Tymka do szału doprowadzają (a jak na złość ma ich całe mnóstwo), to dopiero bym na głowę dostała jakbym chlupot cały czas słyszała
.
a dziewczyny gdzies daly stronke i tam przegladalam byly cwiczenia zeby dziecko zmienilo pozycje, ja we srode bede wiedziala czy dalej glowka w dol, ale chyba tak, bo serduszko bije pod moim pepkiemKruszki bo nasze szkraby takie niesmiale saja tez nic tam wyjatkowego nie slysze, Remik tez siedzial cichutko, za to jak wylazl....hoho, sie dzialo
Moja mala aktywna niesamowicie, wieczorami mamy z tz niezly teatr czasami jak tak na brzuch patrzymy. Niby czesc mnie a zyje wlasnym zyciem! Nie daje mi tylko spokoju glowka pod moimi zebrami a kuper na pecherzu, zaczynam powoli oswajac sie z cc,bo od dawna nie zmienila pozycji nawet o centymetr.