Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wcześniej czułam "coś jakby", a wczoraj wieczorem, leżąc na boku, poczułam dwa kopniaczki. Szybko powiedziałam Tatusiowi Fasolka, żeby przyłożył rękę do brzucha i razem poczuliśmy jeszcze dwa słabsze puknięcia. Łzy się w oczach zakręciły z radości :-)wow... to fajnie, ze i tatuś mógł poczuć.. u mnie, jak młode się ruszają, to tylko ja to czuję.. nie umiem wyczaić momentu, gdy będą się ruszać i wydaje mi sie, ze tak "z zewnątrz" to nic nie czuć. - ale to trudno ocenić..Jejku, to jest niesamowiteWcześniej czułam "coś jakby", a wczoraj wieczorem, leżąc na boku, poczułam dwa kopniaczki. Szybko powiedziałam Tatusiowi Fasolka, żeby przyłożył rękę do brzucha i razem poczuliśmy jeszcze dwa słabsze puknięcia. Łzy się w oczach zakręciły z radości :-)
Jejku, to jest niesamowiteWcześniej czułam "coś jakby", a wczoraj wieczorem, leżąc na boku, poczułam dwa kopniaczki. Szybko powiedziałam Tatusiowi Fasolka, żeby przyłożył rękę do brzucha i razem poczuliśmy jeszcze dwa słabsze puknięcia. Łzy się w oczach zakręciły z radości :-)