reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy naszych maluchów

Gratuluję Larvunia. Niesamowite uczucie. Mój maluch chyba nie lubi jak siedzę przy komputerze, non stop czuję puknięcia. Czyżby już kazał kłaść mi się do łóżka? :baffled:

reklama
Witam Was dziewczynki po cięzkim dniu pracy :-(
Cały dzień mnie nie było i tyle musze przeczytać...

Wtrącając się do wątku...
anapi i pyra909 dzisiaj w pracy poruszylam z koleżanką ten sam temat...
Bruch jak piłka a moje dziecię tłucze się i cisnie w samym dole tuż nad kością łonową...martwiło mnie to trochę.Bo jak siedzę lub stoję to tylko tam czuję ruchy maluszka...a wczoraj też wyczułam gulę przemieszczającą się w brzuszku...dobrze ze sama nie jestem bo już myślalam ze jakaś inna jeste czy co :zawstydzona/y:

larvunia i mamusia czerwcowa 2011- gratulacje, że i Wy się już doczekałyście :)

Ostatnia edycja:
To jest nas wiecej :happy2: Mam takie pytanko, czy Wy tez jestescie bardzo szczuplej budowy? Tak sobie mysle, ze to moglaby by przyczyna ze tak mocna wszystko odczuwam, bo pod skora nie mam w sumie grama tluszczu.

reklama
Ja nie należę do najszczuplejszych, a ruchy poczułam na początku 18 tygodnia i to takie dosyć solidne kopniaczki.

Do góry