• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ryzyko ciąży

reklama
Taki mam zamiar. Niestety nie pomyślałam, że tak to na mnie wpłynie. Teraz tylko mieć nadzieję, że bedzie okres i wszystko wróci do normy…
No cóż, wyciągnij z tego lekcję na przyszłość i pomyślcie o zabezpieczaniu się, bo szkoda potem Twoich nerwów i stresu, mimo że są one zupełnie niepotrzebne według mnie. :) Nie martwiłabym się absolutnie, w internecie piszą różne pierdoły, a samo plamienie naprawdę może wystąpić w różnych momentach cyklu, z różnych przyczyn. Implantacyjnego statystycznie doświadcza naprawdę zdecydowana mniejszość kobiet. Także nie stresuj się i szacun za odwagę, że postanowiłaś zapytać. :)

No cóż, wyciągnij z tego lekcję na przyszłość i pomyślcie o zabezpieczaniu się, bo szkoda potem Twoich nerwów i stresu, mimo że są one zupełnie niepotrzebne według mnie. :) Nie martwiłabym się absolutnie, w internecie piszą różne pierdoły, a samo plamienie naprawdę może wystąpić w różnych momentach cyklu, z różnych przyczyn. Implantacyjnego statystycznie doświadcza naprawdę zdecydowana mniejszość kobiet. Także nie stresuj się i szacun za odwagę, że postanowiłaś zapytać. :)
Dziękuje bardzo. Naprawdę wtedy nie pomyślałam o tym, że przy takim kontakcie może być ryzyko ciąży. Teraz napewno będę o tym myśleć naprawdę przy wszystkim. 4 dni do okresu.. czekam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry