reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ryzyko ciąży

reklama
Taki mam zamiar. Niestety nie pomyślałam, że tak to na mnie wpłynie. Teraz tylko mieć nadzieję, że bedzie okres i wszystko wróci do normy…
No cóż, wyciągnij z tego lekcję na przyszłość i pomyślcie o zabezpieczaniu się, bo szkoda potem Twoich nerwów i stresu, mimo że są one zupełnie niepotrzebne według mnie. :) Nie martwiłabym się absolutnie, w internecie piszą różne pierdoły, a samo plamienie naprawdę może wystąpić w różnych momentach cyklu, z różnych przyczyn. Implantacyjnego statystycznie doświadcza naprawdę zdecydowana mniejszość kobiet. Także nie stresuj się i szacun za odwagę, że postanowiłaś zapytać. :)

No cóż, wyciągnij z tego lekcję na przyszłość i pomyślcie o zabezpieczaniu się, bo szkoda potem Twoich nerwów i stresu, mimo że są one zupełnie niepotrzebne według mnie. :) Nie martwiłabym się absolutnie, w internecie piszą różne pierdoły, a samo plamienie naprawdę może wystąpić w różnych momentach cyklu, z różnych przyczyn. Implantacyjnego statystycznie doświadcza naprawdę zdecydowana mniejszość kobiet. Także nie stresuj się i szacun za odwagę, że postanowiłaś zapytać. :)
Dziękuje bardzo. Naprawdę wtedy nie pomyślałam o tym, że przy takim kontakcie może być ryzyko ciąży. Teraz napewno będę o tym myśleć naprawdę przy wszystkim. 4 dni do okresu.. czekam.

Do góry