reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ryzyko ciąży

mój chlopak ocieral sie o moje wargi sromowe penisem, nie wiem czy wydzielil sie preejakulat, zeby zapobiec temu ze cos dostanie sie do srodka caly czas trzymal czysty palec w mojej pochwie chociaz nie wiem czy cos to dalo, do wytrysku nie doszlo, aby dac poslizg dawal swoja sline, bylam 2 dni przed owulacja, jestem mloda i jeszcze nie gotowa na seks, jednak chcialam zaznac chwile przyjemnosci, wiem ze to glupie co zrobilam ale juz nie cofne sie w czasie. czy jest w tym przypadku ryzyko ciazy?

reklama
mój chlopak ocieral sie o moje wargi sromowe penisem, nie wiem czy wydzielil sie preejakulat, zeby zapobiec temu ze cos dostanie sie do srodka caly czas trzymal czysty palec w mojej pochwie chociaz nie wiem czy cos to dalo, do wytrysku nie doszlo, aby dac poslizg dawal swoja sline, bylam 2 dni przed owulacja, jestem mloda i jeszcze nie gotowa na seks, jednak chcialam zaznac chwile przyjemnosci, wiem ze to glupie co zrobilam ale juz nie cofne sie w czasie. czy jest w tym przypadku ryzyko ciazy?
Nie ma.

reklama
Celował w sufit i dodatkowo zatkał Cię palcem by kropli nie uronić?
Przepraszam ale nie rozumiem o co chodzi, chcialabym tylko sie dowiedziec, nie mam mozliwosci z nikim o tym porozmawiac a strasznie mi to lezy na sercu. Nie chcialam nikogo urazic ta wiadomoscia. Chcialam opisac jak to wygladalo aby uzyskac jak nalepsza poradę..

Do góry