reklama
konik89
Początkująca w BB
Przepraszam, że dalej pociągnę ten wątek ale dzisiaj jest 9 dni po owulacji a 11 po tamtym zdarzeniu. Okres powinnam mieć dopiero za 6 dni a dzisiaj miałam kilka kropi śluzu zabarwionego na różowo. Bolą mnie do tego jajniki, plecy i delikatnie brzuch. Boje się, że to może być to plamienie implantacyjne…
Paula. sz
Fanka BB :)
To za 2 dni test lub poczekaj do terminu miesiaczkiPrzepraszam, że dalej pociągnę ten wątek ale dzisiaj jest 9 dni po owulacji a 11 po tamtym zdarzeniu. Okres powinnam mieć dopiero za 6 dni a dzisiaj miałam kilka kropi śluzu zabarwionego na różowo. Bolą mnie do tego jajniki, plecy i delikatnie brzuch. Boje się, że to może być to plamienie implantacyjne…
konik89
Początkująca w BB
Jak to jest możliwe, że mogę być w ciaży..? Wiem, że takie rzeczy mogą do tego prowadzić ale myslalam że to tylko moje urojenia.To za 2 dni test lub poczekaj do terminu miesiaczki
Lady Loka
Nie, bo nie da się zajść w ciąże od pocierania.Jak to jest możliwe, że mogę być w ciaży..? Wiem, że takie rzeczy mogą do tego prowadzić ale myslalam że to tylko moje urojenia.
loumarie
Przepraszam, że dalej pociągnę ten wątek ale dzisiaj jest 9 dni po owulacji a 11 po tamtym zdarzeniu. Okres powinnam mieć dopiero za 6 dni a dzisiaj miałam kilka kropi śluzu zabarwionego na różowo. Bolą mnie do tego jajniki, plecy i delikatnie brzuch. Boje się, że to może być to plamienie implantacyjne…
Przestań sobie wkręcać bzdury.

Owulację rozumiem wyliczyła Ci aplikacja... czyli to się trzyma rzeczywistości, tyle co nic.
konik89
Początkująca w BB
Dzisiaj porozmawiałam o tym z moją kuzynką i też mi tak powiedziała. Że plemniki nie przeżyją na wargach sromowych a tym bardziej nie wpełzną do mojej pochwy, szczególnie jak nie było wytrsyku tylko kropelka tego preejakulatu. Strasznie mi jest głupio a jednocześnie strasznie się boje. Ale w takim razie czemu lekarze na jakis tam forach piszą, że jest taka szansa…Nie, bo nie da się zajść w ciąże od pocierania.
Lady Loka
To zapytaj tych lekarzy, czemu tak piszą.Dzisiaj porozmawiałam o tym z moją kuzynką i też mi tak powiedziała. Że plemniki nie przeżyją na wargach sromowych a tym bardziej nie wpełzną do mojej pochwy, szczególnie jak nie było wytrsyku tylko kropelka tego preejakulatu. Strasznie mi jest głupio a jednocześnie strasznie się boje. Ale w takim razie czemu lekarze na jakis tam forach piszą, że jest taka szansa…
ZielonaMamma
Skoro się tak boisz, to zrezygnuj z czynności seksualnych. Chwila przyjemności, miesiąc stresu. I to widać, że mocnego.Dzisiaj porozmawiałam o tym z moją kuzynką i też mi tak powiedziała. Że plemniki nie przeżyją na wargach sromowych a tym bardziej nie wpełzną do mojej pochwy, szczególnie jak nie było wytrsyku tylko kropelka tego preejakulatu. Strasznie mi jest głupio a jednocześnie strasznie się boje. Ale w takim razie czemu lekarze na jakis tam forach piszą, że jest taka szansa…
reklama
konik89
Początkująca w BB
Taki mam zamiar. Niestety nie pomyślałam, że tak to na mnie wpłynie. Teraz tylko mieć nadzieję, że bedzie okres i wszystko wróci do normy…Skoro się tak boisz, to zrezygnuj z czynności seksualnych. Chwila przyjemności, miesiąc stresu. I to widać, że mocnego.
Podziel się: