reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ryzyko ciąży

Spokojnie w ciąży nie będziesz i dobrze że napisałaś.
Jeśli w przyszłości zdecydujesz się na sex to pamiętaj o zabezpieczeniu.

reklama
Przepraszam, że dalej pociągnę ten wątek ale dzisiaj jest 9 dni po owulacji a 11 po tamtym zdarzeniu. Okres powinnam mieć dopiero za 6 dni a dzisiaj miałam kilka kropi śluzu zabarwionego na różowo. Bolą mnie do tego jajniki, plecy i delikatnie brzuch. Boje się, że to może być to plamienie implantacyjne…

Przepraszam, że dalej pociągnę ten wątek ale dzisiaj jest 9 dni po owulacji a 11 po tamtym zdarzeniu. Okres powinnam mieć dopiero za 6 dni a dzisiaj miałam kilka kropi śluzu zabarwionego na różowo. Bolą mnie do tego jajniki, plecy i delikatnie brzuch. Boje się, że to może być to plamienie implantacyjne…
To za 2 dni test lub poczekaj do terminu miesiaczki

Przestań sobie wkręcać bzdury. 😅
Owulację rozumiem wyliczyła Ci aplikacja... czyli to się trzyma rzeczywistości, tyle co nic.

Nie, bo nie da się zajść w ciąże od pocierania.
Dzisiaj porozmawiałam o tym z moją kuzynką i też mi tak powiedziała. Że plemniki nie przeżyją na wargach sromowych a tym bardziej nie wpełzną do mojej pochwy, szczególnie jak nie było wytrsyku tylko kropelka tego preejakulatu. Strasznie mi jest głupio a jednocześnie strasznie się boje. Ale w takim razie czemu lekarze na jakis tam forach piszą, że jest taka szansa…

Dzisiaj porozmawiałam o tym z moją kuzynką i też mi tak powiedziała. Że plemniki nie przeżyją na wargach sromowych a tym bardziej nie wpełzną do mojej pochwy, szczególnie jak nie było wytrsyku tylko kropelka tego preejakulatu. Strasznie mi jest głupio a jednocześnie strasznie się boje. Ale w takim razie czemu lekarze na jakis tam forach piszą, że jest taka szansa…
To zapytaj tych lekarzy, czemu tak piszą.

Skoro się tak boisz, to zrezygnuj z czynności seksualnych. Chwila przyjemności, miesiąc stresu. I to widać, że mocnego.

reklama
Skoro się tak boisz, to zrezygnuj z czynności seksualnych. Chwila przyjemności, miesiąc stresu. I to widać, że mocnego.
Taki mam zamiar. Niestety nie pomyślałam, że tak to na mnie wpłynie. Teraz tylko mieć nadzieję, że bedzie okres i wszystko wróci do normy…

Do góry