Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To za 2 dni test lub poczekaj do terminu miesiaczkiPrzepraszam, że dalej pociągnę ten wątek ale dzisiaj jest 9 dni po owulacji a 11 po tamtym zdarzeniu. Okres powinnam mieć dopiero za 6 dni a dzisiaj miałam kilka kropi śluzu zabarwionego na różowo. Bolą mnie do tego jajniki, plecy i delikatnie brzuch. Boje się, że to może być to plamienie implantacyjne…
Jak to jest możliwe, że mogę być w ciaży..? Wiem, że takie rzeczy mogą do tego prowadzić ale myslalam że to tylko moje urojenia.To za 2 dni test lub poczekaj do terminu miesiaczki
Nie, bo nie da się zajść w ciąże od pocierania.Jak to jest możliwe, że mogę być w ciaży..? Wiem, że takie rzeczy mogą do tego prowadzić ale myslalam że to tylko moje urojenia.
Przepraszam, że dalej pociągnę ten wątek ale dzisiaj jest 9 dni po owulacji a 11 po tamtym zdarzeniu. Okres powinnam mieć dopiero za 6 dni a dzisiaj miałam kilka kropi śluzu zabarwionego na różowo. Bolą mnie do tego jajniki, plecy i delikatnie brzuch. Boje się, że to może być to plamienie implantacyjne…
Dzisiaj porozmawiałam o tym z moją kuzynką i też mi tak powiedziała. Że plemniki nie przeżyją na wargach sromowych a tym bardziej nie wpełzną do mojej pochwy, szczególnie jak nie było wytrsyku tylko kropelka tego preejakulatu. Strasznie mi jest głupio a jednocześnie strasznie się boje. Ale w takim razie czemu lekarze na jakis tam forach piszą, że jest taka szansa…Nie, bo nie da się zajść w ciąże od pocierania.
To zapytaj tych lekarzy, czemu tak piszą.Dzisiaj porozmawiałam o tym z moją kuzynką i też mi tak powiedziała. Że plemniki nie przeżyją na wargach sromowych a tym bardziej nie wpełzną do mojej pochwy, szczególnie jak nie było wytrsyku tylko kropelka tego preejakulatu. Strasznie mi jest głupio a jednocześnie strasznie się boje. Ale w takim razie czemu lekarze na jakis tam forach piszą, że jest taka szansa…
Skoro się tak boisz, to zrezygnuj z czynności seksualnych. Chwila przyjemności, miesiąc stresu. I to widać, że mocnego.Dzisiaj porozmawiałam o tym z moją kuzynką i też mi tak powiedziała. Że plemniki nie przeżyją na wargach sromowych a tym bardziej nie wpełzną do mojej pochwy, szczególnie jak nie było wytrsyku tylko kropelka tego preejakulatu. Strasznie mi jest głupio a jednocześnie strasznie się boje. Ale w takim razie czemu lekarze na jakis tam forach piszą, że jest taka szansa…
Taki mam zamiar. Niestety nie pomyślałam, że tak to na mnie wpłynie. Teraz tylko mieć nadzieję, że bedzie okres i wszystko wróci do normy…Skoro się tak boisz, to zrezygnuj z czynności seksualnych. Chwila przyjemności, miesiąc stresu. I to widać, że mocnego.