reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ryzyko zarażenia toksoplazmoza

Trudno się z tym żyje, miałam tak samo. Rozum mówi jedno a emocje i tak swoje 🤷🏻‍♀️

Ja wiem, bo też miałam/mam w róznych obszarach takie lęki, ale mimo wszystko tutaj nie widać pracy nad lękami, a to odstawa. Racjonalizacja, uświadomienie sobie sensu, przekierowanie mysli. My tu jedno, próbujemy pomóc, a Autorka i tak myśli o tym, kiedy zrobi badania. Tak się nie da żyć, bo człowiek się zajedzie. A po porodzie ten lęk się skonczy, ale pojawi się inny. Zawsze pojawia się jakiś inny. Tylko jeżeli mamy wypracowany mechanizm, to sobie z nim poradzimy.

reklama
Do góry