Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) dziś o 8 rano mój kolega został tatusiem małej dziewczynki której dali na imię GAJA:-):-):-)!jak dla mnie fajne,oryginalne ale nie przesadzone!i kojarzy mi sie z moją KAJĄ!
Sonia tez ludzike a niektorzxy psa daja no nasz piesek nazywa sie Maryś tylko to przezprzypadek bo jak dawalismy to nie myselsimy ze to z Marianem sie kojarzy.hm nie wiedzialam ze to imie ze sie tak wyraze "ludzkie" jamnik pietro nizej na klatce to Gaja....![]()
Można,Jeremiaszeka Jeremiasz hym Jeremi szkoda ze zdrobnic nie mozna ale ogolnie spoko:-)

hmmm ja jestem trochę innego zdania. podchodzę do tego tak, że ludzie bardzo kochają swoich pupilków i np. nie maja juz dzieci lub nie mogą sobie pozwolić na dzieci i całą swoją miość przelewają właśnie na zwierzaka i dlatego wybierają zwierzakowi imię które dla nich jest najpiękniejsze na Świecie tu np. Kaja czy Filip. ja nie mam nic przeciwko, jak kotek, czy piesek nazywa się Kaja, czy Zuzia, a jeśli miałabym dzieci właśnie o tych imionach, to bym się cieszyła, że nie tylko mnie podobają się te imiona lecz także innym ludziom.hmmm według mnie to ludzie przesadzają nadając zwierzakom ludzkie imiona!!tez mam znajomych którzy mają psa o imieniu Kaja a jak byłam w ciąży z Fifim to też mi się zdarzyło obejrzeć na ulicy bo ktoś wołał"filip chodź...." i ten filip też okazał sie jamnikiem
![]()
hmmm ja jestem trochę innego zdania. podchodzę do tego tak, że ludzie bardzo kochają swoich pupilków i np. nie maja juz dzieci lub nie mogą sobie pozwolić na dzieci i całą swoją miość przelewają właśnie na zwierzaka i dlatego wybierają zwierzakowi imię które dla nich jest najpiękniejsze na Świecie tu np. Kaja czy Filip. ja nie mam nic przeciwko, jak kotek, czy piesek nazywa się Kaja, czy Zuzia, a jeśli miałabym dzieci właśnie o tych imionach, to bym się cieszyła, że nie tylko mnie podobają się te imiona lecz także innym ludziom.
takie jest moje zdanie :-)
a moim zdaniem to troche dziwne i popada w jakas paranoje bo ktos nazwie psa Kuba i co dalej? potem moze bedzie spal z psem Kuba w lozku i ubieral go z ubrania, sadzal przy stole.