Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.wiemzanim ja tak nazwalismy, wszystko na ten temat przeczytalam, wiem nawet, ze to byla jedna z nimf, ktora opiekowala sie zeusem
![]()

No cóż...Olimpia chyba też do popularnych nie należy![]()
bardzo fajna z niej dziewczyna 

Co do "dziwnych" imion to nie sądzę, żeby dzieciaki w przedszkolu się śmiały - myśle, że to raczej wychodzi później i raczej od rodziców, dla dzieci tak naprawdę wszystko jest naturalne
A tak poza tym to któraś z Was pisała o tym, że fajnie mieć oryginalne imię bo w koło same Kasie i Anie - i tak do mnie dotarło - że ja nie znam ŻADNEJ małej Kasi![]()
:-) Osobiście 3 Olimpie chodziły ze mną do klasy w gimnazjum, 5-letnia sąsiadeczka też jest Olimpia :-) jeszcze ze 3 z widzenia kojarzę, że Olimpie, nigdy nie powiedziałabym, że to rzadkie imięNo cóż...Olimpia chyba też do popularnych nie należy![]()
Ale denerwuje mnie reakcja ludzi - robią taki miny, że tylko zdjęcie zrobić i wręczyć ;-)
Druga rzecz to tłumaczenie, że "nie, nie Oliwia".
Ale nie zmieniłabym tego imienia za nic w świecie.
Teraz będzie Lilianka albo... i tu problem, myslę nad Remigiuszem.