Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo wszystkie Ryśki to porządne chłopy, że tak zacytuję "Misia" Barei :-) Od siebie dodam, że dziewczynka mojej koleżanki ma na imię Juanita (czyta się chuanita). A jej mama wcale nie wyszła za jakiegoś Hiszpana, tylko jest plastyczką i ma artystyczną duszę ;-)

Ja dla chlopaka chcialam Javier(czyt. Havier) ale maz byl absolutnie na nie.... Jest dzieczynka...
Byc moze nastepnym razem ;-) jednak zaakceptuje:-)
Chce miec Haviera i koniec !![]()
Wiesz, imię samo w sobie jest bardzo ładne, tylko że w naszym konserwatywnym kraju rzuca się w oczy. Dorosły by się nie przejmował, ale bałabym się, że dzieci w szkole dokuczałyby takiemu dziecku.
Sama bylam przezywana,ale przez nazwisko 

no nie mogę!! 

Ja mieszkam w Niemczech ;-) i tyle ile tu narodowosci tyle imion i mysle,ze zadne imie tu nikogo nie dziwi.
A po drugie to dzieci zazwyczaj wysmiewaja jak moga z czyms zrymowac...np. Natan-Szatan ;-) Do Haviera jakos nie znajduje rymowanki...ale wiem,ze dziecieca fantazja nie zna granicSama bylam przezywana,ale przez nazwisko
![]()

. Uważam, że jest to imię rzadkie i jednocześnie oryginalne. Ja sama mam mało spotykane imię Ewelina i trzydzieści parę lat temu :-) było to imię niezbyt popularne. Moje rodzeństwo ma też interesujące imiona: Adrianna, Radomir i Mikołaj. Ostatnio wśród znajomych pojawiła się Nina, Michalina jak również Iga. Z imion męskich ciekawych w mojej rodzinie to Arnold.