• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
Ja sama na pierwsze imię zostałam bardzo skrzywdzona, dlatego też postanowiłam dzieci nie skrzywdzić tak bardzo jak mnie rodzice skrzywdzili. ;-)
Moje pierwsze imię to Anna :angry:, drugie już lepsze - Liliana :-)
Swoje dzieci nazwałam ładniutko, jak dla mnie. Pierwsza córcia to Amelia (często spotykane) Nicole (nie Nikola!!! proszę nie mylić z Nikolą, gdyż Nicole to zupełnie inne imię). Druga córeczka to Blanka Marika ;-)

ja swojego imienia tez nie lubie - Aleksandra, ale bez przesady nie uwazam ze zostalam nim skrzywdzona... Mi sie Anna bardzo podoba i tak zamierzam nazwac swoja coreczke :)
Gusty sa rozne a rodzice skad maja wiedziec co sie bedzie dziecku podobac? ;) jak juz ktos pisal moze twoje corki tez beda uwazaly ze je skrzywdzilas nazywajac np. Nicole?

Ja dopiero staram się o dziecko i może nie lubię jakiś wymyślnych imion wolę staropolskie, ale mąż dla synka chce Szymon,mi podoba się Leon,a córeczka będzie Anastazja albo Antonina:)

Ja dopiero staram się o dziecko i może nie lubię jakiś wymyślnych imion wolę staropolskie, ale mąż dla synka chce Szymon,mi podoba się Leon,a córeczka będzie Anastazja albo Antonina:)

Ja mam na imię Maria, a na drugie Antonina (po Królowej), bardzo mi się podoba to połączenie, Antonina to teraz coraz "modniejesze" imię, i ładnie można zdrobniać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry