• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
Pysia, wlasnie przeczytalam Twoj post, hihi, moje corki to Maria, a druga-Antonina :) Marys ma na drugie Marta (po mnie), a Antosia na drugie nosi Klara. Jakbym miala trzecia corke, to nazwalabym ja Michalina albo Lilianna, to sa cudowne imiona. Bardzo podoba mi sie rowniez Marianna.

Mi się strasznie podobają te trzy zestawienia imion : Maksymilian Oskar, Aleksander Olivier, Nataniel Ksawery
a dla dziewczynek to : Abigail Elżbieta, Scarlett Ariadna, Gabriella Stefania ;-)

a poza tym to podobają mi się takie imiona jak Lilianna,Julianna,Adrianna(wykorzystane już na mnie), Melania, Amelia i Wojciech, Przemysław, Arkadiusz, Adam, Igor

Witam, mam córeczkę która ma na imię Demeliana mówimy do niej Demi, Deme i Demeli :-) Jest cudowna i słodka braliśmy pod uwage dla chłopca imona : Dolatan, Zębian, Emin, Otyłon (co z Greckiego oznacza powodzenie i stabilność ), Lizun ( w starożytny m Egipcie oznaczało smak i język), Nikan, Biożodyn.
Natomiast dla dziewczynki Otyla, Duna, Dera, Hakuna, Ciukanka, Biożodynka.

reklama
Camtasia, nie chcialam Cie urazic, mam nadzieje, ze nie poczulas sie dotknieta.
Oczywiscie, ze kazdy ma swoj gust, ale jak na moj gust (tez mam swoj ;) ) niektore imiona wymienione przez Ciebie moglyby byc po prostu osmieszajace dla dziecka. Mam na mysli dokladnie imiona: Zębian, Otyłon, Hakuna i Ciukanka. Skad te imiona wzielas? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry