Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jestem w 3 miesiącu ciąży i od kiedy dowiedzieliśmy się, że spodziewamy się dziecka zaczęliśmy się zastanawiać z mężem nad imionami i dla dziewczynki bardzo podoba nam się Nadia
a dla chłopca podobało mi się imię Oliwier ale moja teściowa mnie skrytykowała, że będą na niego mówić Olek no i mi zbrzydło ale teraz sobie myślę, że wcale nie musi być Olkiem tylko Oliwierkiem i kropka! Nie wiem dla dziewczynek jest tyle pięknych imion, a z chłopcami to już gorzej 
A ja jestem mamą Dobrochny i Jeremiego. Nie wiem jaka reakcja będzie na synka, bo ma dopiero 2 tygodnie, ale córki imię choć zawsze spotyka się z zaskoczeniem - jest przyjmowane pozytywnie. Przy synku też się wszyscy spodziewali oryginalngo imienia no i się nie pomylili ;-) z tym, że przy wyborze kierowaliśmy się tym, by imię było "normalne" ale rzadko spotykane. Wydaje mi się, że kompromis osiągneliśmy (dla synka był jeszcze wybrany Albert oraz Franciszek, ale to córka decydowała i wybrała Jeremisia).
Wielki plus przy niespotykanych imionach - dziecko bardzo szybko jest zapamiętywane, czy to u lekarza czy w przedszkolu![]()