Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

normalnie udusiła bym ich w tym momencie. Nie mają prawa nawet tak mówić głośno przecież to jest zwyczajny brak kultury!!! Jeszcze jakaś tam ciotka stwierdziła że ktoś chciał być orginalny. Wszystko olewaliśmy. Gdy ktoś tylko coś chciał nagadać my od razu odpowiadaliśmy że nie musi przecież sie z nami widywać mieliśmy już naprawde dosyć wszystkiego!!!!!!!!!! a teraz? multum tych imion jest a rodzina sie przyzwyczaiła i komentarze jakie słyszymy to jedynie w stylu śliczne imie to i śliczny chłopiec. 

, więc imię dla chłopca było wymyślane pod koniec ciąży tak gdyby jednak był chłopak.
I jak powiedziałam rodzicom że będzie Cyprian to była krótka chwila zdziwienia, ale żadnych uwag, uważają że mogę nazwać dziecko jak chce.:-) Do tej pory nie spotkałam się z żadnymi negatywnymi reakcjami. Może Cyprian jest bardziej znane niż myślałam.;-)Malina to piękne imię!ja swojej córce od zawsze chciałam dać na imię Malina, ale od kiedy zaszłam w ciąże okazało się to "wielkim" problemem. U mnie w rodzinie i moje koleżanki wszystkie są za i mówią, że bardzo im sie podoba, natomiast moja teściowa wraz ze swoimi 60-letnimi koleżankami buntuje się jak może, że ona nie chce takiego dziecka. Uważacie, że mogę tym imieniem skrzywdzić własne dziecko?
jak sobie poradziłyście nadając dziecku rzadko spotykane imię?
ale teraz się zaśmiałam bo moja mama dziś opowiadała że mieli krowę Malinę i była bardzo mądrą krową, i nazwałam tak swoją wirtualną krowę, bo gram w konkursie łaciate 

nie komentuję]
Ale trudno! Nasz wybór.Pozdrawiam !!!