Madame JS
Fanka BB :)
Miałam już kilka uczennic o tym imieniu ;-)Ja mam na trzecie Bibianna
Mam tez corke Astrid (nie mieszkamy w PL i tata nie jest Polakiem stad taki wybor). Tutaj to bardzo pospolite imie bo wraca moda na stare imiona.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam już kilka uczennic o tym imieniu ;-)Ja mam na trzecie Bibianna
Mam tez corke Astrid (nie mieszkamy w PL i tata nie jest Polakiem stad taki wybor). Tutaj to bardzo pospolite imie bo wraca moda na stare imiona.
Może jakieś od bierzmowania ja mam na 3 ScholastykaZdrobniale Biba?
Fajnie, ze masz trzecie imie! Mniemam, ze poza Polska rejestrowane, bo u nas chyba mozna tylko dwa![]()
Haha dokladnie bo ja sie urodzilam w Polsce. Mała ma jednak 3 imiona w dokumentach, tak jak jej tata.Może jakieś od bierzmowania ja mam na 3 Scholastykaapropo rzadkich imion
ja mam Maria KlementynaMoże jakieś od bierzmowania ja mam na 3 Scholastykaapropo rzadkich imion
Wow.. a ja rozważam czy się drugiego urzędowo nie pozbyć ,bo same problemy mi generujeHaha dokladnie bo ja sie urodzilam w Polsce. Mała ma jednak 3 imiona w dokumentach, tak jak jej tata.
Oooo też Cie poniosło jak mnieja mam Maria Klementyna![]()
Jedna z dziewczyn na forum opowaidała, jak to jej córka poznała na placu zabaw dziewczynkę i jak spytała się jak ma na imię to córka powiedziała, że nie pamięta, bo to było jakieś dziwne i niespotykane imię. Dziewczynka miała na imię Monika![]()
Z ciekawości, jakie problemy generuje Ci drugie imię?Wow.. a ja rozważam czy się drugiego urzędowo nie pozbyć ,bo same problemy mi generujea tu w niektórych krajach maja po 3 imiona .. to jest fajna opcja bo poźniej w doroslym życiu masz wybór jak Ci się pierwsze nie podoba to drugiego możesz na codzień używać.
Ooo przypomniało mi się ze latem mialam pacjentkę, ktora miała na imie Blandynasama powiedziala, że jej rodzice na glowe upadli dajac jej to imie
![]()
Z ciekawości, jakie problemy generuje Ci drugie imię?
Pytam, bo kolejny raz widzę taką opinię, a ja mam dwa i nie widzę problemow![]()
A ja nie mam drugiego i ubolewam nad tym faktem, ludziom sie chyba nie da dogodzicZ ciekawości, jakie problemy generuje Ci drugie imię?
Pytam, bo kolejny raz widzę taką opinię, a ja mam dwa i nie widzę problemow![]()