• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
Juz mam akt urodzenia i zostalo LENA, ZOJA. Pani w urzedzie nie wiedziala jak napisac imie Zoja, bo w orginale jest Zoe. Jednak "po polskiemu" po konsultacji z kolezankami wpisaly Zoja.

Do narodzin mojego dziecka jeszcze kawał czasu, ale zdarza mi się już zastanawiać nad imionami :)
Co do chłopca, jestem pewna - Kaspian :)
Jeśli chodzi o dziewczynkę, mamy z partnerem nie lada problem....jemu podobają się imiona Noemi i Nika, a mi najbardziej Helenka i Estera.
Na początku wspólnie myśleliśmy o Atenie ale wizja społecznego linczu nas trochę przeraziła...

A ja mam synka o imieniu Alan :)
na pewno już gdzieś to imię słyszałyście ale wydaje mi się że i tak nie jest tak spotykane jak inne bardziej praktyczne imiona:)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)

Hej. Moje dzieci to corka Klaudia,oraz dwoch synkow Ariel i Nico. Podobaly mi sie tez Lea i Mia. Ja jestem zwolenniczka raczej oryginalnych imion chociaz szanuje wybor rodzicow i tych typowo polskich i tych naprawde wyjatkowych imion. Kazdy ma swoj typ i to jego wybor;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry