reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Warto wtedy wziąść 2 pary od 1 sprzedawcy. U nas za spodnie trzeba dać ok.50zł. Nie wiem ile za ocieplane,bo jeszcze nie kupowałam,ale podejrzewam,że więcej.
A teraz obalamy mit,że tańsze buty są nieładne

ceny 50 - 39 - 50. Z zimowych jestem średnio zadowolona,bo wolałabym zapinane na zamek,ale takie są typowo dziewczęce. Teraz oglądam komplety. Jak coś fajnego trafię to wkleję.

Justyna tylko z tymi ciuszkami z allegro to różnie bywa u nas są na targu 2 stoiska na których można kupić właśnie te ciuszki które są na allegro i już kilka razy coś natropiłam na allegro i tam poszłam zobaczyć w realu i nie mile się rozczarowywałam bo np ten mięciutki polarek to nie wiele miał wspólnego z polarem albo napaliłam się na kombinezon dla małej i jak go zobaczyłam to ucieszyłam się że od razu nie kliknęłam kup teraz bo ocieplenie w nim wygląda jak zwykła fliselina która po jednym góra dwóch praniach zbija się w kulki i po ociepleniu:angry:

reklama
Justyna tylko z tymi ciuszkami z allegro to różnie bywa u nas są na targu 2 stoiska na których można kupić właśnie te ciuszki które są na allegro i już kilka razy coś natropiłam na allegro i tam poszłam zobaczyć w realu i nie mile się rozczarowywałam bo np ten mięciutki polarek to nie wiele miał wspólnego z polarem albo napaliłam się na kombinezon dla małej i jak go zobaczyłam to ucieszyłam się że od razu nie kliknęłam kup teraz bo ocieplenie w nim wygląda jak zwykła fliselina która po jednym góra dwóch praniach zbija się w kulki i po ociepleniu:angry:
A ja uwielbiam allegro. I jeszcze sie nie sparzylam - ani na ubrankach dla malego ani dla mnie. Nie kupuje ich na morgi, przebieram i wybrzydzam, moze dlatego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry