Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zamiast zalicytowac to czekalam nie wiem na co...szkoda slow
Aneczka proponuję zacząć używać snajpera Ty spokojnie będziesz sobie kompać małą czy coś tam robić a on za Ciebie zalicytuje ja dzięki temu często wygrywam![]()
ja nie wiem co to?????Super sa te nocniczki tylko u mnie to chyba nie zda egzaminu bo Nel to mala danciora i jak tylko uslyszalaby fanfary to pewnie z ta kupa wyskoczylaby z nocnika i zaczela tanczyc...chyba bede musiala kupic najzwyklejszy ale juz podejzewam ze ona za cholere na nim nie wysiedzi..taka zywa dusza
fanfary są krótkie i to nie jest taka typowa melodyjka jak w innych nocnikach i można je wyłączyć (wyłącznik jest pod nocniczkiem)
też bym się wkurzyłaCzy któraś z Was spotkała się z tą firmą od rajstop116-122_100%_BAWEŁNA_RAJSTOPKI ŻYWE_KOLORY_CUDO (468944634) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupuję wyłącznie na allegro (nie mam czasu i możliwości w realu kupić), nowe i używane, za to moja mama szaleje po lumpkach i Maciek ma mnóstwo ciuszków, a spodni tez ma chyba z 15 par, ale on się strasznie na dworze brudzi, więc codziennie pranie muszę robić.