Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zamiast zalicytowac to czekalam nie wiem na co...szkoda slow
Aneczka proponuję zacząć używać snajpera Ty spokojnie będziesz sobie kompać małą czy coś tam robić a on za Ciebie zalicytuje ja dzięki temu często wygrywam![]()
ja nie wiem co to?????Super sa te nocniczki tylko u mnie to chyba nie zda egzaminu bo Nel to mala danciora i jak tylko uslyszalaby fanfary to pewnie z ta kupa wyskoczylaby z nocnika i zaczela tanczyc...chyba bede musiala kupic najzwyklejszy ale juz podejzewam ze ona za cholere na nim nie wysiedzi..taka zywa dusza
fanfary są krótkie i to nie jest taka typowa melodyjka jak w innych nocnikach i można je wyłączyć (wyłącznik jest pod nocniczkiem)
też bym się wkurzyłaCzy któraś z Was spotkała się z tą firmą od rajstop116-122_100%_BAWEŁNA_RAJSTOPKI ŻYWE_KOLORY_CUDO (468944634) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupuję wyłącznie na allegro (nie mam czasu i możliwości w realu kupić), nowe i używane, za to moja mama szaleje po lumpkach i Maciek ma mnóstwo ciuszków, a spodni tez ma chyba z 15 par, ale on się strasznie na dworze brudzi, więc codziennie pranie muszę robić.