reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Kuba ma na razie jedną wiązaną a daszkiem : ) dziś chce mu kupić drugą, ale jeszcze nie wiem czy to będzie wkłądana czy też wiązana. Wydaje mi sie, że te wiązane są pewniejsze lepiej przylegają do główki i w wypadku wiatru lepiej osłonić uszka przed zawianiem.

reklama
Ja wczoraj kupiłam małej wiązaną i ma jeszcze jedną też wiązaną. Niestety narazie odpadają nakładane bo na głowie są może minute potem zdejmuje nakłada i tak w kółko:wściekła/y:

My mamy na razie jedna na wiązanie. Chciałam do Oliwci berecik kupić niestety nigdzie nie umiem dostać takiego jak chcę.
Zamówiłam jej dzisiaj opaskę z różą.
PROMOCJA opaska z RÓŻĄ-wytworna 100% BAWEŁNA (581678780) - Aukcje internetowe Allegro
M. powiedział, że koszmarna jest.

My już buciki mamy kupione z Elefanten. Jeszcze mam w planach zakup bucików do sukienki. Kurtki mamy trzy (2 płaszczyki + wiatrówka), więc więcej nie będę kupować. Chociaż zakochałam się w jednej kurteczce z Zary z podpinka którą można wykorzystać jako kamizelkę.

tmadzik tą opaske kupowałas pod zdjęcia?????

Ja za to zakochałam sie tez w beretach tej wiosny mama robi taki, dokładnie bo wzięła wzór a potrafii wydziergać. Cena jest szokująca:

NOWY beret NEXT za 39,90 zł HIT!!! CUDO!!! (584185716) - Aukcje internetowe Allegro

Haha :D Skąd wiedziałaś? :laugh2: Chce jej sesje zrobić ;-) a, że jeszcze włosków jako takich nie ma pomyślałam, że może to fajnie wyglądać.

A powiedz mi ile Twoja mama wzięłaby za taki berecik?

Haha :D Skąd wiedziałaś? :laugh2: Chce jej sesje zrobić ;-) a, że jeszcze włosków jako takich nie ma pomyślałam, że może to fajnie wyglądać.

A powiedz mi ile Twoja mama wzięłaby za taki berecik?
ja teżuwielbiam fotografię, więc sie domysliłam, w końcu profesjonalistka z Ciebie.

A co do berecika to nie mam pojęcia, bo nigdy nie robiła dla kogoś tylko nam - dzieciom i wnuczkom robi:tak:

reklama
Do góry