reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
trudno mi doradzic, bo ajkos tych swinek nie lubie, ale szara praktyczniejsza, bo biale rekawki i tak zaraz beda szare

No właśnie i chyba dlatego wezmę jednak szarą;-) a co do świnki to ja też za nią nie przepadam za to Tuśka ją uwielbia:-) i wiem, że napewno będzie przeszczęśliwa:tak:

Dzięki, Monia. Mam nadzieję, że będzie ciepła.

Tez wydaje mi się, że za dużo czerwieni będzie, jak wezmę czerwoną. To pewnie wezmę czarną.

I takie spodnie jeszcze kupiłam http://allegro.pl/spodnie-cieple-sztruksowe-dla-chlopca-i1276609113.html . Już doszły i są bardzo ciepłe, tylko ciutkę za duże, ale najwyżej podwinę i będzie miał na calutką zimę.

Majandra a ta kurtka to z czerwienią czy pomarańczą:eek: bo przynajmniej u mnie to zdjęcie takie niejednoznaczne:baffled: bo jeśli z pomarańczą to czapka czarna zdecydowanie a jeśli z czerwienią to i czpkę wzięłabym czerwoną, żeby nie było tak ponuro:sorry: ale to moje zdanie;-)a Twój tron;-)

reklama
Majandra a ta kurtka to z czerwienią czy pomarańczą:eek: bo przynajmniej u mnie to zdjęcie takie niejednoznaczne:baffled: bo jeśli z pomarańczą to czapka czarna zdecydowanie a jeśli z czerwienią to i czpkę wzięłabym czerwoną, żeby nie było tak ponuro:sorry: ale to moje zdanie;-)a Twój tron;-)

oczywiście ja też tam pomarańcz widzę

Do góry