justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aga a za ile Ty kupujesz nowe bluzki?? Bo jak dla mnie to nie ejst jakas super wygorowana cena, tym bardziej,ze juz na foto wygladaja na solidna bawelne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym nie dała tyle za takie bluzki.................. nic rewelacyjnego, nadzwyczajnego w nich nie ma, tylko tyle że na metce NEXT![]()
Aga a za ile Ty kupujesz nowe bluzki?? Bo jak dla mnie to nie ejst jakas super wygorowana cena, tym bardziej,ze juz na foto wygladaja na solidna bawelne
A wiesz Agulka, że od kilku dni łażę po allegro i nic ciekawego nie mogę znaleźć. A jak jest to strasznie drogie. A next robi naprawdę dobre gatunkowo ubrania. Ja nie kupuję ubrań dla metki![]()

właściwie i macie racje ................ pisząc tego posta sugerowałam się swoimi wydatkami na takie rzeczy, ja ostatnio tylko albo w lumpie albo używane na allegro kupuje, bo wiadomo................Aga a za ile Ty kupujesz nowe bluzki?? Bo jak dla mnie to nie ejst jakas super wygorowana cena, tym bardziej,ze juz na foto wygladaja na solidna bawelne

Z reguły też kupuję używane, choć często niestety mam pecha i trafiają się ciuszki poplamione lub bardziej zniszczone niż na zdjęciu wyglądają. Dlatego czasem wolę kupić nowe, zwłaszcza jak jest okazja ;-)
Ludzie to mają fantazję,co? 
http://allegro.pl/next-kapitalny-t-shirt-jeep-doskonaly-110-i1569313899.htmloglądałam wczoraj ich ofertę dośc ciekawa jest