Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja cos czuje ze te nasze chlopaki to takie BBowe blizniaki- podobne upodobania, zachowania, preferencje kulinarne...a i garderoba taka ze palce lizac;-):-)Hruda, Maciuś ma identyczne buciki.![]()
Ano, szkoda. Zwłaszcza, że chyba nigdy nad morze nie pojedziemy, bo mąż nie lubi, woli góry.szkoda ze nie mozemy ich ze soba poznac...i nas poznac hehe:-)
Jak Ty lubisz morze, to musicie iśc na kompromis. jednego roku góry a drugiego morze.;-)Ano, szkoda. Zwłaszcza, że chyba nigdy nad morze nie pojedziemy, bo mąż nie lubi, woli góry.

Klavell - te koszykowe sa sliczne:-)
A ja namawiam was, jesli ktoras ma dostep, do zakupu sandalkow z prawdziwej skory firmy Cococlub. Sa dostepne w Smyku, w rozmiarach 19-20-21, mieciukie w kolorze bezowym i granatowym. Podeszwa jest miekka tak wiec maluch moze smialo cwiczyc pierwsze kroki, przed prawdziwym chodzeniem. Cena 19,90!
![]()

dzięki
Moja córka na roczek dostał podobny do tego 1 rączka była akurat do jej wzrostu i bardzo długo się nim bawiła mimo tego, że później kupiliśmy drugi wyższy