Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam pytanie odnosnie butow, tych pierwszych. Jakiej firmy polecacie? tzn ja wiem ze wy tez ( nie wszystkie) debiutujecie w tej kwestii ale moze obilo wam sie o uszy...Wiem ze wlasnie Bartek jest znany z dobrych produktow dla maluchow ale moze to pierwsza firma jaka wpada nam w ucho/oko a tak naparwde nie wart jest wydania tyle kasy albo co gorsza jego wyroby sa zawodne...

Racja ja też kupowałam z CC, ale w normalnych, nie firmowych sklepach można znaleśc buty takie same jak z CC tylko po niższych cenach. Ja kupuję też z firmy ZetpolJa kupiłam ostatnio z Guffo. Półbuciki są skórzane, wyprofilowane i lekkie. W CCC za 40zł.
NUBY KUBEK PSTRYCZEK NIEKAPEK ZE SŁOMKĄ (424323402) - Aukcje internetowe AllegroXeone - a z jakiej firmy ten niekapek?
Xeone - a z jakiej firmy ten niekapek?
Mam pytanie odnosnie butow, tych pierwszych. Jakiej firmy polecacie? tzn ja wiem ze wy tez ( nie wszystkie) debiutujecie w tej kwestii ale moze obilo wam sie o uszy...Wiem ze wlasnie Bartek jest znany z dobrych produktow dla maluchow ale moze to pierwsza firma jaka wpada nam w ucho/oko a tak naparwde nie wart jest wydania tyle kasy albo co gorsza jego wyroby sa zawodne...
![]()

Patryk, jak dalam mu piciu po raz pierewszy rzucil butelka. Chcial ciagnac jak przez smoczek, a ze tak nic nie lecialo to moj nerwus od razu zaczal sie wkurzac. Ale nastepnego dnia juz zalapal i teraz pieknie pije. A ja mam spokuj i nie musze mu przechylac butelki.;-)