reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
będzie w łóżku " Kogel - mogel":laugh2:

Donkat ja mam Ciebie na NK?????????????????????
No pewnie,że w łózku. Główna bohaterka chciała koniecznie studia skonczyć i nie chciała zajść w ciążę, więc robili to dokładnie wg kalendarzyka. Nawet w łazience się przed nim zamykała jak był płodny dzień,a Wy będziecie przestrzegać kalendarzyka żeby wyszlo w terminie;-):-D

popieram taką teorię bo nie wiem czy się dopatrzyłyście ale i Szymek i Wiki są urodzeni w podobnym czasie z tą różnicą że Wiki urodziłą się przed terminem a Szma po bo tak on miał sięurodzić 4 a Wiki 1/2 września no i racja ubranka po Szymku są mniej więcej dobre no może troszkę za duże ale nie na tyle zeby ich Wiki nie zakładać

mam kredki dla Stasia, jeszcze nie rozpakowane :) Tez siecowki, ale z takim bąblem na koncu za ktory maluch łapie. Mozna tez uczyc dziecko rysowac na kartonie po jakims pudle, ma wtedy wieksze pole do popisu i nie ma zmartwienia ze pomaluje stolik :)

reklama
U nas w domu też kredek jest pelno ale Ola niestety musi je przed Mateuszkiem chować bo on je gryzie i próbuje zjeść:baffled:

Do góry