reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

z tego co pamiętam z wywiadu Zawidkowskeigo na temat butów to po pierwsze żeby się zginały tam gdzi epaluszki
po drugie żeby były z naturalnych materiałów lubo goreteksu
i żeby nie były za sztywne mogą mieć wyższą piętkę ale żeby nie wkłądać dzieci w zasztywne buty bo powiedział że to tak jakbyśmy same chodziły w butach to nart

reklama
Po domu Zuzia chodzi na boso ale teraz jak będzie chłodniej to musze jej kupić takie skarprtki antypoślizgowe bo w normalnych to strach bo cały czas się przewraca ( ślizga) co do butów to my kupiliśmy Geoxy i są super jedyna wada to że są bardzo drogie a na takie mniej oficjalne okazje ma te buty ze słonikiem elefantao chyba niestety też nie były tanie coś ok 100 zł.

Xeone - a z jakiej firmy ten niekapek?

:confused::confused::confused:Mam pytanie odnosnie butow, tych pierwszych. Jakiej firmy polecacie? tzn ja wiem ze wy tez ( nie wszystkie) debiutujecie w tej kwestii ale moze obilo wam sie o uszy...Wiem ze wlasnie Bartek jest znany z dobrych produktow dla maluchow ale moze to pierwsza firma jaka wpada nam w ucho/oko a tak naparwde nie wart jest wydania tyle kasy albo co gorsza jego wyroby sa zawodne...:crazy::sorry2:

ja kupuje jak nan razie julitce materialowe buciki Zetpol. maja wkladke w srodku, sa dosc dobrze wyprofilowane.
kiedys weszlam z ciekawosci do Bartka i co sie okazalo.:szok: identyczne butki, za ktore u mamy place 16zl tam kosztuja 30:szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy:
no i jak wierzyc firmie? czlowiek mysli, ze sa takie super, bo z firmowego sklepu, a one sa po rpostu tylko drozsze!!! moze te ich skorzane sa ok, nie wiem.

Ja kupiłam ostatnio z Guffo. Półbuciki są skórzane, wyprofilowane i lekkie. W CCC za 40zł.

to niedrogo

Racja ja też kupowałam z CC, ale w normalnych, nie firmowych sklepach można znaleśc buty takie same jak z CC tylko po niższych cenach. Ja kupuję też z firmy Zetpol

:tak:

Kochane Maja miała w drugim roku życia 10 par butów, także przygotujcie się na to.

julitce juz z 3 pary palec wystaje i zaczyna chodzicw 4 parze!!!! wiec jak mialabym jej za kazde buty dawac ponad 100zl, to bym z torbami poszla! tym bardziej, ze ona chodzac po ppdrowku bardzo niszczy butki:-(

Agulka - cos nie moge znalezc z tym, katalogu butow...

A czy pierwsze buty musza miec taka sztywna zapietke?
Wiem ze cos na ten temat wspominal zawitkowski ale nie moge znalezc tego w necie a ksiazki juz nie mam.
Jak pamietam to on odradzal takie sztywne buciory ale moja przyjaciolka od poczatku z wielkim przejeciem kupuje swojej juz 2letniej coreczce buciki o takie
sandałki, mariquita, rozm 26, skórzane (424476519) - Aukcje internetowe Allegro
z ta sztywna zapietka...chyba nie do konca ok?

dla malych dzieci musza miec sztywan i najlepiej do kostki

po domu jak jest cieplo, to mala biega boso. czasem w bucikach. mam dla niej takie supe skarpetki ze skorzana podeszwa, tylko jeszcze troche za duze.
Hruda, ja je kupilam w H&M, zobacz moze spotkasz dla stasia.

Dzis kupilam Staskowi po drodze z roboty buty. A że nie mialam go ze soba i kupilam za male ( rozm. 22 :szok:), ale w poniedzialek pojedziemy wymienic. Kupilam w CCC. Mają wyprofilowaną wkładkę, usztywnnioną piętkę i elastyczna podeszwę. Do tego są do kostki (kupiłam tak na zaś, na październikową pogodę) sznurowane i oprocz tego na zamek z boku. Naprawde fajne a za 40 ziko.

A w realu kupiłam takie skarpetki z doszywaną podeszwą, w komplecie z bodziakiem. Za całe 9 zł za komplet :laugh2:

Dzis kupilam Staskowi po drodze z roboty buty. A że nie mialam go ze soba i kupilam za male ( rozm. 22 :szok:), ale w poniedzialek pojedziemy wymienic. Kupilam w CCC. Mają wyprofilowaną wkładkę, usztywnnioną piętkę i elastyczna podeszwę. Do tego są do kostki (kupiłam tak na zaś, na październikową pogodę) sznurowane i oprocz tego na zamek z boku. Naprawde fajne a za 40 ziko.

A w realu kupiłam takie skarpetki z doszywaną podeszwą, w komplecie z bodziakiem. Za całe 9 zł za komplet :laugh2:

carioca, stas ma tak duza stopke??? w koncu to facet:-D:-D:-D julitka teraz nosi 20/21

widzialam w realu te komplety. tylko body jest w jednym rozmiarze 74

reklama
u nas w realu był rozm. 86 tez, a te skarpeto-buciki, to takie dosc duze.

Ten za male buty wymienilam dzis w CCC. Nie wiem co maja za numeracje, ale wzielam wieksze i sa w rozmiarze 21 :rofl2:

Do góry