reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
musze jescze pochodzic, bo nie w kazdym CCC sa te same butki.

a te brazowe maily na gorze taki bujny puszek? one byly dosc wysokie i nie bylo mowy o zapieciu. wlasnie takie odpowiadalyby mi najbardzije
Donkat przepraszam że tak późno Ci odpowiadam ale te brązowe właśnie miały taki fajny puszek ale u nas nie było problemu z zapięciem.

a Zuzka ma z tej kolekcji
Coccodrillo
(szary w kropeczki) i do tego tą czapkę z kokardką (tylko na Zuzki nie ma kokardy :baffled:)
słodkości:-)

Sliczny jest:tak::-)i ta czapeczka...ach
...wiedzialam ze wybor ciuszkow dla dziewczynek jest duzo wiekszy i ciekawszy:-:)baffled:

:wściekła/y: dokładnie też mnie to wkurza bo chciałabym czasami coś fajnego kupić mojemu małemu mężczyźnie i wchodzę do sklepu a tam 5 półek z ciuchami dla dziewczynek i 2 dla chłopców :baffled: normalnie dyskryminacja małych przystojniaków:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam kombinezon dla malej jednoczesciowy. dostalam, wiec nie wybredzam. przezornie dokupilam 2 pary ocieplanych portasek bo mam kilka kurtek na zime

Do góry