slonkoonline
Mama Juleczki
Widze, ze piszecie o plynach do higieny to ja jeszcze jedna nazwe od siebie dorzuce.
Plyn nie jest tani, podobnie jak Tantum Rosa, ale chyba z uwagi na podobne dzialanie. Zostal mi on zalecony przez mojego Dr (czyt. konowala) Chodzi o PLIVA Fem F-żel do higieny intymnej.
Wczesniej stoswalam Tantum Rosa i dzialanie ma bardzo podobne, lagodzace jesli jest jakas infekcja i zapobiegajace jesli jej jeszcze nie ma.
Za opakowanie 100ml zaplacilam cos pod 30zl, ale ogolnie jest wydajny uzywam tej buteleczki jakies 2 miesiace juz, a jeszcze sie nie skonczyla.
POLECAM!
Plyn nie jest tani, podobnie jak Tantum Rosa, ale chyba z uwagi na podobne dzialanie. Zostal mi on zalecony przez mojego Dr (czyt. konowala) Chodzi o PLIVA Fem F-żel do higieny intymnej.
Wczesniej stoswalam Tantum Rosa i dzialanie ma bardzo podobne, lagodzace jesli jest jakas infekcja i zapobiegajace jesli jej jeszcze nie ma.
Za opakowanie 100ml zaplacilam cos pod 30zl, ale ogolnie jest wydajny uzywam tej buteleczki jakies 2 miesiace juz, a jeszcze sie nie skonczyla.
POLECAM!

Na dniach nadrobie 

tzn. chyba wszystko ... mam przynajmniej taką nadzieje ... 
.Rzeczy Filipka dopakuje za jakis czas bo nie chce zeby sie pogniotły, ale są juz uszykowane wystarczy tylko zapakowac jak przyjdzie odpowiednia pora;-)

, tyle, że np. wkładek laktacyjnych , czy wkładów poporodowych wezmę po kilka sztuk, a nie całe opakowania. zeby wszystko zajmowało jak najmniej miejsca. A reszta bedzie w samochodzie ( mam duuuuuży bagaznik)