aniula244_24
Fanka BB :)
Polecam zakup kilku pieluszek tetrowych , przydadzą się np. na wizytę w przychodni , jeśli dzidzi notorycznie ulewa to pieluszka jest niezastąpiona. Kosmetyków lepiej za dużo nie kupować, bo dziecko może być uczulone.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Faktycznie wątek rewelacyjny...i tak jak czytam to mam ochotę pędzić do sklepu..ale jakoś ostatnio nie mam czasu:-( Mam już kilka ubranek i ich kupowanie sprawiło mi wiele frajdy, a teraz na okrągłe je wyciągam z szafki i oglądam;-)
ja nie mialam najmniejszego problemu z dobraniem rzeczy:-)
hehe zartuje ale po pierwsze to tez jest dobry sposob na zorganizowanie siebie
moj N ma duza rodzine i kazde z nich bedzie chcialo cos kupic (wiem jak szwagierka rodzila) wiec bede miec liste, a co sie na niej znajdzie, zaczne spisywac w przyszlym roku:-)Mysle ze to dobry pomysl, he?Pozdrawiamja z ubrankami narazie nie szaleje ;-)ale za to w pokoju stoi wózek

, ktore zdaza sie czesto
Pati radziła bym ci kupić i na 56 i na 62 dziecko tak szybko wyrasta, a poza tym zalezy to też w duzej mierze od tego jak duze dziecko sie urodzi.Jaki rozmiar spioszkow i kaftanikow najlepiej kupic dla maluszka na poczatek? Kupic wszystkie w tym samym rozmiarze? To moje pierwsze dziecko i niebardzo orientuje sie w tych rozmiarach niestety