krupka
Entuzjast(k)a
to rodzice biorą odpowiedzialnośc jak biorą dziecko chore do szczepienia;/;/
większej bzdury dawno nie słyszałam!! Rodzice bardzo często nie wiedzą, że są NOPy, to skąd niby mają wiedziec, ze dziecko ma być zdrowe? No i po co pediatra bada kazde dziecko przed szczepieniem?? Tak dla przyjemnosci, czy wlasnie po to, aby "wyeliminować" te chore??
Dodam jeszcze jedną ciekawostkę kiedy pojechałam z dzieckiem do szpitala po szczepieniu to lekarz po pierwszym obejrzeniu dziecka i po zrobieniu badań usg główki, krwi itd. rozłożył ręce i powiedział że wszystko w rękach Boga. Dziecko wpadało w bezdechy siniało więc spytałam co będą robić jak ratować tą małą kruszynkę to wiecie co mi powiedzieli
Nie ma żadnych standardów postępowania przy NOP po szczepieniach jak się uda to dziecko może nie będzie roślinką i jakoś z tego wyjdzie:-wściekła/y:
nie muszę opisywać jak bardzo wszystko wtedy straciło dla nas sens .........
jestem w szoku

I ta bzdura, ze rodzice nieszczepiacy winni epidemii!! - jest ich znikomy odsetek, a poza tym dzieci szczepione nie powinny sie obawiac, bo przeciez są chronione niby, tylko jakoś one wlasnie podczas epidemii chorują, no ale tonący brzytwy sie chwytam wiec teraz sobie koncerny już "winnych" upatrzyly - i tak bedą wciskac ludziom głupoty kolejne, a Ci bedą wierzyc w te brednie

Mamy, które czeka batalia z sanepidem niech zajrzą tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/4-lat...azenie-rtecia-mamy-pomozcie-56519/index3.html
tam jest jedna mama, która już wygrała
Ostatnia edycja: