Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ha! ale z jakim olejem? roslinnym, rzepakowym, z oliwek...czy moze szymanowskim albo wysockim, tudziez dabrowskim?pieklam juz niejedno ciasto z olejem i zawsze mi sie udawalo

I tu jest właśnie haczyk a potem się mówi:" mi się zawsze udaje" a diabeł tkwi w szczegółach;-)Ha! ale z jakim olejem? roslinnym, rzepakowym, z oliwek...czy moze szymanowskim albo wysockim, tudziez dabrowskim?![]()

moge ci powiedziec, ze na pewno nie z debowym, dlugo warzonymHa! ale z jakim olejem? roslinnym, rzepakowym, z oliwek...czy moze szymanowskim albo wysockim, tudziez dabrowskim?![]()

.
nie wiem 
z pierwszego tłoczenia ...................... hihihihi wiem wiem nie oto chodzimoge ci powiedziec, ze na pewno nie z debowym, dlugo warzonym.
zawsze uzywam kujawskiego, ale z czego on jest...nie wiem
![]()
Nie ale tak jakoś śmiesznie się tu zrobiło że czuję się jakbym piła:-):-):-):-)NuŚka, czy Ty też winko pijesz?![]()
ale w bomu brak a meza niet :-( i nie ma kto skoczyc na pobliska stacje benzynowa...