Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdrowsze będzie jak wlejesz koncentrat do rosołku;-) i zaciągniesz troszkę mąką, a jak robisz te pulpeciki co ja napisałam to chyba nie będziesz musiała zagęeszczac , bo one są obtoczone w mące i powinno to wystarczyc.no to dzis robie pulpeciki tylko jak mam zrobic ten sos pomidorowy do rosolku wlac koncentrat czy moge taki z torebki zrobic i hani troszke podac
jak robisz ta mase bo wstyd sie przyznac ale ja w zyciu mielonego nie robilam co do miesa dodajesz jajko surowe i cebulke i obtaczasz w mace to wszystko????A ja proponuje pulpeciki w sosie własnym. Dla Hanifki idealne.
Robisz wszystko tak jak na mielone tylko bardziej ścisłą masę i nie obtaczasz w bułce tylko w mące i wkładasz powolutku na wrzątek rosołu lub wody . Gotujesz na małym ogniu około 15 min, tak żeby sie nie rozwaliły. możesz potem dodac koncentrat pomidorowy do tego sosu, albo i nie. Wedle upodobania. Z młodymi ziemniaczkami mniam mniam.
jak robisz ta mase bo wstyd sie przyznac ale ja w zyciu mielonego nie robilam co do miesa dodajesz jajko surowe i cebulke i obtaczasz w mace to wszystko????

)Nie, nie moja droga, nie zdominuje, bo ja w zwiazku z tym ze mieszkam sama gotuje sobie bardzo proste dania wiec nie mam sie czym chwalic np fasolka gotowana z kielakmi i do tego salata z sosem winegret i to wsio.tak pisalyscie na innym watku o zdrowym jedzeniu... moze znacie jakies latwe i zdrowe przepisy? (oj chyba znowu nam hrudzia watek zdominuje ;-))