Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
CYNAMONKI
4 szkl. mąki
2 łyżeczki proszku
palma
2 jajka
1,5 szkl. cukru pudru
2 łyżki kwaśnej śmietany
2 łyżki cynamonu
2 łyżki kakao
Wszystko zagnieść, rozwłkować i wycinać jak pierniki. Starsze dzieciaki będą miały frajdę. I pieczemy.
ja też kupię sobie po wypłacie, teraz miałam pożyczone od sąsiadkiJustyna - cynamonkow jeszcze nie robilam bo nie mam foremek. Moze nie sa drogie ale musze sie wstrzymac jeszcze tydzien bo krucha z kasa...
Podziwiam was i wasze zuchy ze razem pieczecie...moj to by chyba chwycil caly placek ciasta i poooooszedl?!![]()
Mateusz na początku dzióbał ciasto,a jak przekladałam surowe ciastka na blaszkę to miałam na niej poełno uskubanego ciasta. Najbardziej podobało mu się wałkowanie. Samodzielne. Jak pstrykałam mu zdjęcie to zaczął walić jak tłuczkiem w kotleta
Czy jest tu przepis na te cynamonki co Justyna z Pomocnikiem robiła????

:-)

dobra z tym wyszukanym żartowałam. Ryby w galarecie oczywiście zamówię bo chodze też do pracy i muszę z wszystkim zdążyć.ale jakieś inne pyszności chętnie poczytam co będziecie miały w ten szczególny wieczór na stołach, może znacie coś czego ja nie znam?????