Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeśli wersja lightczy można zamrozic sałatkę jarzynową?mama przywiozła wczoraj całą michę i wiem napewno że nie damy rade jej całej zjeśc a jakoś wyrzucic szkodajest bez majonezu bo majonez zawsze dodajemy dopiero przed spożyciem w mniejszej miseczce
![]()
to możesz zamrozić
ja też wszystko prawie mrożę, a makaron od razu do wrzątku po wyjęciu z zamrażlnikaMonia, mama miala ten sam dylemat. doszlysmy do wniosku, z emozna, tylko jest ryzyko, ze moze troche "zdębieja" warzywa.
moja siostra cioteczna to wszystko mrozi: sernik i inne placki, moja Ala natomiast makaron![]()
nie słyszałam o takim placku, aż poleciałm w necie go poszukać................... i słuszałamDziewczyny, macie sprawdzony przepis na "Stefankę"? Nigdy jeszcze nie robiłam, a na zdjęciach w necie wygląda przepysznie i chętnie wypróbowałabym na Sylwestrową domówkę![]()
u nas nazywa się to miodowiec..............nas nazywa się to miodowiec..............
Donkat, właśnie ja nie chcę jakiegoś specjalnego, tylko jakiś sprawdzony, wypróbowany, przetestowany żeby uniknąć za twardego, za miękkiego itpja raz wzyciu robilam miodowiec z jakiegos przypadkowego przepisu. jak na moj gust to byl za twardy, bo on muis polezec, zeby skruszec. chyba nie ejst az tak skomlikowany, zeby byl potrzebny specjalny przepis.
sprobuj Ggaulec z jakiegos z netu
.dostępny byłby o Nowym Roku, bo mam moja mama, ale jak Donkat mówiła ten rodzaj wypieku najlpeszy jest 3 dniowy............... musi skruszeć......................Agulka a znasz może na to cudo sprawdzony przepis?