reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Salon Kosmetyczny

patrycja24berlin

Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Miasto
xxx
Ostatnie dni tak jakos o kosmetykach ,perfumach itp.wiec dzielmy sie tu naszymi radami i sprawdzonymi produktami...Moze jakies recepty domowej roboty na maseczki?peelingi?

A ja to jeszcze bym chciala wiedziec czy znacie moze jakis gabinet w ktorym usunac moglabym moje rozstepy?Bo obilo mi sie o uszy ze mozna operacyjnie i w gabinetach kosmetycznych...Szukam wlasnie troche na necie ale tak cos cienko mi tu cos konkretnego znalezc...:baffled:

reklama
Dajcie cos dobrego na lamliwosc paznokci...do przedwczoraj mialam super pazurki a od dwoch dni sypia sie-jeden po drugim...no doslownie rozdweajaja sie na maxa...
Milam odzywke Nal Teck ale mloda gdzies mi ja posiala i za chiny znalezc nie moge:crazy:Dzialala na mnie tez Sally Hansen ta z opilkami diamentow ale tu jej nie spotkalam jeszcze...

ja zaczynam brac witaminki ..na włosy i paznokcie, a na włosy jeszcze polecam odzywkę wax(musze wybrac sie na miasto- kupic, bo mi sie skonczyła)- pełnej nazwy nie pamietam:baffled:..jak kupie- odnotuję:-D

Oliwe mam wiec bede moczyc!!!
A do wlocow nie uzywam odzywek tylko jedwab-super sie rozczesuja,nie elektryzuja sie i pieknie pachna-no i sa super w dotyku...Nawet moj Adam mi podkrada tak mu sie spodobalo:-D

a ja jestem bardzo sumienna w braniu witaminek..obowiazkowo - am po sniadanku:-p..ale przestałam jesc jakos na wakacjach..bo duzo owoców, warzyw..itd.., ale czas na jesien zimę wrócić:sorry:

reklama
Co do paznokci, to nie mam nic sprawdzonego - ale słyszałam właśnie o Sally H., że są super odżywki.
A a propos włosów, to też Wax polecam. Choć mi koszmarnie się ostatnio włosy przetłuszczają ;-(

Do góry