reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
ja uwielbiam poldlugie..czerwien tez kocham!...ale moje paznokcie ..i rece z alergia od plynow..czy ch... wie czego ostatnio wygladaja nieciekawie...na pewno po porodzie strzele sobie tipsy...choc z Duska wlasniepo porodzie pieknie mi rosly...byly mocne i sie nie rozdwajaly..bo teraz to po prostu tragedia!skorki masakra..przestalam nosic pierscionki, obraczke a rece wcale mi nie puchna..tylko co tu ozdabiac?...maluje je jedynie odzywka bezbarwna...i kremuje wit A badz neutrogena.....Jenynie na co to nie moge narzekac na cere - piko bello i wlosy lsnia i rosna jak opentane...

Irmo -codziennie lykam witaminy...a w zyciu probowalam juz przeroznych...po jednych nawet watroba mnie juz bolala..:dry:(nie moge sobie nazwy przypomniec..Poczekam i zobacze co bedzie po porodzie, jesli sie nie poprawia to zglosze sie po polecane:)

reklama
Wygladam jak psycholka jakas :-D mam dwie rece ale wygladaja jak nie moje :-D u jednej reki mam wszystkie pazokcie ladne i dosc dlugie a w drugiej jakies pobojowisko :-D no ale na szczescie jutro albo pojutrze bede miala "normalne" pazokcie ....

Wogole to musze wlosy pofarbowac a za chiny mi sie nie chce :/ nienawidze tego robic...a na fryzjera szkoda mi tu wydac 40 euro zeby tylko pofarbowac... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry