Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o jaki fajny watek... ja tusz najbardziej Isadory lubie a krem nivei na celulit wlasnie sobie kupilam....i ciesze sie ze go uzywacie i chwalicie, zobaczymy czy mi pomoze
A ja mam znów problem ze skórą twarzy. Zawsze w okresie zimowym strasznie mi się wysusza i czerwieniejeI używam specjalnych kosmetyków, nie myję mydłem tylko żelem specjalnym i nic. Może macie jakieś domowe sposoby na nawilżenie i natłuszczenie?
taaaaaaaaaaak-wlasnie dostalam od kumpeli preparat -na wlasne oczy widzialam jak jej trzy piora sie zagescily na glowie...a i sama mowila ze doradzila koledze i rzeczywiscie sie sprawdza...ale trzeba systematycznosci....juz lece do kibla sprawdzic
Mam-Capilexin Ultra-100 ml ok 90zl...podobno tylko w specjalnych sklepach zielarskich-ale to u nas w tej wiosce cudow u Was moze bedzie inaczej...