reklama

Salon Kosmetyczny

z kąpielą nic nie poradzę :-) chociaż moze A będzie Cię kąpał a ty ręce w górze będziesz trzymać :-D

a na zmywanie najlepsza zmywarka :-D polecam

reklama
dzis kupilam sobie krem do twarzy, ktory najlepiej mi odp., bo probowalam roznych i jednak wracam do j&j oil free- jest super jak dla mnie- mam cere mieszana

No Fusik juz mam zmywarke-wreszcie...bo ostatnio sie wkurzylam,pizglam garami i zaprotestowalam :-D ja chcialam ta wiekszza zmywarke 60-siatke ale u nas zabraklo 4-5 cm.. a 45 nie chcialam...ale jak pracy wiecej i ciagle burdel prezz naczynia w kuchni to w koncu stwierdzilam ze i 45 bedzie dobra...no i Adam taka mi niespodziewanke zrobil i przyjechala-ladna,cichutka i jak na 45 bardzo pojemna :) Musze czescie j protestowac :-D

Nie mam ulubionego. Obecnie jakiś z Avonu. Generalnie nie mam wielkich problemów typu przesuszenie, więc każdy mi służy. Byle dobrze się wchłaniał

nie wiem mi jakoś Avon nie pasuje a poza tym to kosmetyczka mi strasznie odradzała kremy itp z Avonu mówiąc ze to straszny syf i rzeczywiscie skutecznie je sobie obrzydziłam, a poza tym mnie uczulają;)

ja uzywam kremu z wit a
ja mam problemy ze skora na dloniach- bo mam uczulenie na detergenty, plyny, latex ...i jedynie zwykly krem z wit a mi pomaga...nawet sterydy sie chowaja..
Adam uzwa neutrogena

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry