reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

reklama
ja tez mam na nk.:-):tak:
wiecie co, wybieranie się z moimi dziećmi na spacer przypomina czasem 2 wojne światową:crazy:- Wiktor wyje w niebogłosy bo nikt isę nim nie zajmuje, Nata plącze sie pod nogami i cały czas sie o coś pyta, na dodatek sama sie nie ubierze, bo mama musi i tym sposobem mam dwoje wrzeszczących dzieci, aż się odechciewa gdziekolwiek wychodzić:wściekła/y:

Jeszcze musiałybyśmy umieć sie na niej znaleźć :-p hehe

A Roni nad wózkiem zaczne się poważnie zastanawiać jak zostane zafasolkowana :-)

reklama
mozna się znaleźć po nr gg ale musiałybyście mieć nie po ukrywane.:tak:
narazie znalazłam Renie77 zdaje się że konto ma jej córcia ale i tak posłałam zaproszenie:zawstydzona/y:
możecie mnie znaleść pod Agnieszka Michałowska lat 26 Brzeziny/Łódź

Ostatnia edycja:
Do góry