agusia9915
Matka wariatka
jedyne jakie kojarze to sam badz sałatka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja po prostu gotuję i polewam zasmażką z bułki tartej jako dodatek do ziemniaków i mięsa .... za bardzo nie chce mi się nic z nim kombinować![]()
Ja też nie znam dań z bobem, my jemy go zwyczajnie gotowanego w wodzie z solą, bez żadnych dodatków.
Rozalka, z ciekawości zajrzałam do netu i znalazłam:
BÓB - Przepisy
Gotujmy.pl - Przepisy kulinarne - Bób - przepisy kulinarne, Bób - porady, Bób - produkty,
narazie nie mam czasu, ale przyjrzę się przepisom dokładnie i pewnie sama z jakichś skorzystam![]()
a ta zasmażka to na obrany bóbja po prostu gotuję i polewam zasmażką z bułki tartej jako dodatek do ziemniaków i mięsa .... za bardzo nie chce mi się nic z nim kombinować![]()