reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Dziś w nocy znowu tragedia :(obudzilam się do toalety a potem,zapomnijcie o spaniu :( i nawet mąż nie chrapał za mocno...
Juz nie wiem co o tym myśleć.Może to ciągle przez ten gips? dobrze,że poniedzialek coraz bliżej :)

reklama
Edi! Ja też tak mam. Budzę się ok 4 - 5 rano i potem turlam się z dwie godziny po łóżku. Potem udaje mi się zasnąć na jakąś godzinę, ale mam wrażenie, że to mi bardziej szkodzi niż pomaga.

Ja to sie tak turlam całe dnie :D
Juz mam tak serdecznie dość siedzenia w domu,że najczęściej gapię się w sufit i myślę o przysłowiowej "dupie-Maryni".
Wkurza mnie to coraz bardziej.Ludzie! ja chcę do Ludzi!!!!!

hej dziewczyny :)
Wcale siewam nie dziwnie ze chceci do ludzi. Ja też. Takie samotne siedzenie w domku wcale nie pomaga. Wczoraj wpadła na caly dzien kumpleka i pogadałyśmy za wszystkie czasu. Super było, bardzo sie ucieszyłam ze przyjechała. Co do spania to już śpię ale w tamtym tyg. to przez cały dzien bym sie turlała a jak przychodziło do spania to do 24 nie mogłam zasnąć. Teraz jest juz dużo lepiej, staram sie nie spać w dzień, wstaje po 7 aby małą odprowadzić do przedszkola i staram sie szukać sobie zajecie na cały dzień.
Odebrałam wczoraj moje wyniki i chyba jest dobrze. Progesteron 21,5 norma dla 1 trymestru to 9,3 -33,2 a winik cytomegali spada, dzień po tym jak było 98 wynik wskazał 60. Prócz tego na wynikach mam taką notke: wspłóczynnk awidności 0,98 pozwala na wykluczenie pierwotnej infekcji poniżej 3 miesiaca. Więc na pewnie nie chorowałam w grudniu, listopadzie i paźnierniku wiec chyba nie miała to choroba wpływu na jajeczko lub już samą dzidzię. No ale zobaczymy co powie gin. wybieram się 9 lutego. Chętnie dostawiłabym duphaston skoro wynik w normie ale sama nie będę się leczyc. Pozatym wszystko raczej w porządku prócz tego ze o 10.25 nadal siedzę w pieżamce. Muszę sie zebrać i wziąść do roboty :)

Cześć mamusie! dawno mnie tu nie było ale nie czułam się za dobrze.Niestety mam problemy z ciśnieniem a raczej z kołataniem serca . Przed ciążą od kilku lat byłam na leku Lokren 20 mg a teraz nie mogę go brać . Dostaję inny Isoptin ale on nie jest taki dobry , no i czasami akcja serca jest przyspieszona co mnie bardzo męczy , nawet jak leże to mi się to zdarza.Pozatym wszystko w porządeczku .Pozdrawiam Was PA !

No mnie dzis tez bylo dobrze,bo odwiedziła mnie przyjaciółka :laugh:
Przyniosla mi z okazji dzidzi malutkiego tulipanka :)
Jutro wpadną koleżanki z pracy.I jakoś od razu czlowiekowi lepiej ;)
Niestety nadal nie śpię.Myślę,że to dlatego,że całe dnie odpoczywam i organizm ma w nosie jeszcze odpoczywanie w nocy.Od poniedziałku bedę się wiecej ruszać to może i sen przyjdzie ;)
Pozdrówka

Dziewczyny mam pytanko do Was!!!!
Cały czas mam objawy jak na miesiączke, tzn. boli mnie podbrzusze, czy tak ma byc???czy to dzidzia robi sobie miejsce, czy to cos innego??

Własciwie przez całą ciąże będziesz odczuwała ból,raz mniej raz bardziej dokuczliwy.
A czasami wcale to nie reguła.
Nie przejmuj się to jest normalne,chyba,że będą bardzo silne to wez nospe i do lekarza!
:laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry