reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja też już bym chciała być po usg żeby wiedzieć czy wszystko jest dobrze. Tak długo się staraliśmy. Leczenie wcale nie było przyjemne. Tak bardzo bym chciała by wszystko było dobrze. Martwi mnie tylko trochę ta nieprawidłowa budowa macicy choć lekarz mówi, że nie jest tak źle.

reklama
Dzien Dobry!

Witam Was serdecznie. Dzis samopoczucie podle nieco, ale to chyba spadek formy po wczorajszej zwyzce. Wczoraj przyszalalam: pranie, prasowanie, zakupy, obiad, odebanie Marcinka z przedszkola. Duzo jak na osobe, ktora miala lezec. Wstyd sie przyznac lekarzowi, ze tak szaleje. No i sie nie przyznam.
Margolis, bedzie dobrze. Trzeba na siebie uwazac, kierowac sie wskazowkami lekarza. Wiem, ze nie jestem tu dobrym przykladem, ale dzis dopiero sie podnioslam i pewnie poloze sie zaraz po 12 spac z Karolcia.

Margolis myśl pozytywnie,nie zamartwiaj się,musi być dobrze ;D
Ja też tak jak Edyta wyjerzdzam na śląsk do rodziny męża.
Zmienić klimat,otoczenie to wiele!

Witajcie

Ja liczę juz tylko godziny do USG które mam jutro na 9.00.

Edi I Margolis musi być wszystko dobrze nie ma wyjścia!!! :) :) :) :)

chociaż jutro mam pierwsze usg i mam takiego stracha że nie macie pojęcia!!! :( :( :( :(

Oczywiście dam znać jutro czego się dowiedziałam !

Pozdrawiam gorąco

Ogląda, któraś z Was program na dwójce po 17 o problemach z wychowywaniem dzieci?? Nawet fajny. Takie moje wrażenie ale jeszcze nie mam dzieci więc ciężko określić czy te porady są logiczne. Może któraś z doświadczonych mam coś powie??

Hej!

Akurat wczoraj to on mi po prostu z nieba spadl. Pierwszy raz ogladalam. A porady akurat dla mnie, bo Marcin miewa takie napady histerii i zlosci. Sama chwile wczesniej wpadlam na to, aby nie angazowac sie w jego histerie. Troche pomoglo. Zobaczymy co bedzie dalej...

reklama
Oj ja też siętrochę boję czy podołam wychowaniu dziecka. To wcale nie jest takie proste. Szczególnie jak to maleństwo jest tak wyczekane. Mam nadzieję, żę nie damy się zwariować i damy radę ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry