reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Ja katowałam się depilacją we wtorek. Efekt fajny ale ten ból! ::) Do tego miałam koszmarny sen - matura z polskiego a u mnie w głowie totalna amnezja... Nie wiem skąd mi się to wzięło przecież to już prawie 11 lat minęło. Ale obudziłam się i źle się czułam. :P

Mnie też ostatnio się śnią czasy liceum, ale ja wiem czemu - w sobotę mam spotkanie klasowe - w 10 lat po maturze :)
Już się nie mogę doczekać, żeby ich wszystkich zobaczyć...

Hej :)a ja miałam taki oto sen ; byłam w supermarkecie i robiłam zakupy, potem stalam w kasie i kasjerka zamiast policzyć moje zakupy na kwotę 140 złotych wybiła na kasie 14.000,- !!!!!!! byłam przerażona ::) ale koszmar , potem powiedziała mi że te pieniążki i zwrócą w biurze obsługi klienta , no i zaczełam szukać tego biura po całych Katowicach ale nie mogłam znależć , chodziłam , chodziłam i całą drogę ryczałam :( coś okropnego .Nie wiem skąd takie koszmarne sny ::)

Hejka ;)
Ja dzis spałam dobrze,ale nie moglam zasnąć.A śnilo mi się,że wracam z wycieczki i jakiś podly facet kradnie mi walizkę ;D
Może to na szczęście? przydaloby się troche kaski,bo to zwolnienie pozbawilo mnie neizłego grosza :(
Niestety nie moglam iść na zwolnienie na ciążę,bo nie mogłabym się starac o odszkodowanie.Będzie do bani jeśli nie przyznają mi tego odszkodowania.....
Ale co tam :laugh:
ważne żeby noga i dzidzia były zdrowe ;D

Hellio :)
Coś musi wisieć w powietrzu że wszystkim jakieś dziwne sny się śnią. Ja również ostatnie dwie noce miałam z przygodami, dziwne sny i dużo niedobrych emocji. Kilka razy się budziłam. Wczoraj i dziś w pracy usypiam i myślę o końcu dnia i łóżeczku.
Oby szybo minoł ten dzień.
Pozdrowionka Aga. :)

U mnie ta bezsennosc wynika z tego, ze jestesmy przed podjeciem bardzo waznej decyzji i nie mozemy liczyc na rade innych, niestety. I tak za kazda decyzje samemu ponosi sie odpowiedzialnosc, ale o ile latwiej podjac kiedy mozna zrobic "burze mozgow", prawda?
A poza tym to chyba powoli mi odpuszcza zle samopoczucie 1 trymestru. Mam ciut wiecej sily.

Mnie też się dzisiaj w nocy coś głupiego śniło ale naszczęscie nie pamiętam co! I dobrze!!
Ale te problemy z zasypianiem już mnie dobijają , to zmęczenie czuję dopiero w pracy!!

Coś okropnego!

A jak u Was z hustawką hormonalną???
Bo ja od czasu do czasu popadam w bezbrzeżny smutek i łzy same płyną :(
Jak mąż pyta dlaczego,to mówię,że smutno....
A za chwilę usmiecham się i wszystko wraca na miejsce :)

reklama
Edi ja też miewam huśtawkę humorów! Jestem zła a za chwile wszystko ok! jest ok to za chwile chce mi się płakac! Ale ponoć takie huśtawki natrojów to normalne :(

Wiec nie martw się bo nie tylko ty masz ten problem !! ;) Tylko szkoda tych naszych mężów!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry