reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

A ja znowu tesknie do LUDZI :( :( :(
dobrze,że chociaż szwagierka wpadnie w niedzielę.Nie chodzę jeszcze dobrze więc sama na dwór się nie wypuszczam :(

reklama
Margolis GRATYLACJE!!!

Ja wczoraj miałam koszmarny wieczór. Strasznie mi było niedobrze - normalnie wieczorne mdłości, mam ich już dosyć!
Dziś za to jestem padnięta, bo Krzyś zrobił mi pobudke o 7.30 (normalnie to śpimy do 9) ale czekam jeszcze na mężusia, bo dziś musiał zostać dłużej w pracy. Naszczęście już za kilka minut wraca i wędruję do łóżeczka więc mówię DOBRANOC.

Zaczynam się bać... Jakaś panika mnie naszła. Mąż chce, źebyśmy zmienili lekarza i jeżdzili do Wrocławia do prof. Wojtonia a ja się boję. Nie wiem co robić. Jak ja sobie dam radę? :(

Margolis nie martw sie wszystko się jakos ułoży i bedzie ok.
A czemu chcecie zmienić lekarza?

Ja dziś czuję sie lepiej - bardziej wyspana choć obydziłam sie o 8 (SAMA). Martwie się tylko, że dziś wieczorem znów dopadną mnie mdłości, a wybieramy sie na imieniny do bratowej.

Cześć dziewczyny!
Jakoś długo nie pisałam.
Margolis trzymam za Ciebie kciuki ale dostałaś niespodzianke od losu.
Jeśli masz przy sobie dobrego męża i wsparcie rodziny to wszystko będzie w porządku :laugh:

A te napady złosci to i u mnie się pojawiły,dziwne jakoś same z siebie wychodzą.
Nie mam też takiego zapału,nie chce mi się nic robić i to mnie bardzo złosci!!!!!!
Poprostu mam lenia :(

Jeśli chodzi o lenia to mnie on tez często nachodzi i wcale nie jestem z tego powodu zadowolona. Jestem zła na siebie ze nie mam na nic ochoty. Tylko co z tym zrobić. Mam nadzieje że te "dolegliwości" miną wraz z innymi :)

Mnie tez zaczęło sie podoboac to siedzenie w domu i leniuchowanie ;)
Kurczę,przez to,że nie mialam wczesniej potwierdzonej ciązy nie mogłam dostac od chirurga zwolnienia z zapisem żem w ciąży :(
Cóż poszło się poaść troche kasy :(
Wiecie,co nawiedzaja mnie jakieś dziwne sny....alebo ktoś mi cos kradnie,albo mnie porywa :laugh:
Dziwne to wszystko,ale przynajmniej śpię ;)
Idę dzis z koleżankami do kina na Ja wam pokażę ;)
Mam nadzieję dobrze sie bawić:)
Milej niedzielki

Margolis pisze:
Zaczynam się bać... Jakaś panika mnie naszła. Mąż chce, źebyśmy zmienili lekarza i jeżdzili do Wrocławia do prof. Wojtonia a ja się boję. Nie wiem co robić. Jak ja sobie dam radę? :(

Margolis w Poliklinice na Grobli jest bardzo drogo i krążą opinie że tam fizjologiczna ciaża o.k. a jak są jakieś problemy to gorzej.Jeśli już chcesz gina z wrocławia to moze kogos z Dyrekcyjnej wybierz.(znam kilka nazwisk na priv)

reklama
Witam dziewczyny jak minął weekend?

Ja wróciłam z gór - pooddychałam śiwerzym powietrzem ! Było fanie !!

Marglios nie martw się tak, a czemu chcesz zmienić lekarza?? czy coś się stało?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry