reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Widze ze jak Agutki nie ma to straszna cosza zapanowala na forum. Nie ma co, bez niej watek Wrzesniowki 2006 nie istnieje ;) Mam nadzieje ze u niej wszystko w porzadeczku, moze jest juz po, hmmm? :)

reklama
Rozmawiałam z AGUTKA przez telefon. Wiec jeszcze nic. Ma skurcze i rozwarcie na 4 cm. Mówi ze boli ale jest strasznie dzielna Przebili jej pecherz z wodami. I w dalszym ciagu czekamy. Wiec chyba dzis juz zostanie mamuska. Długo nie rozmawiała bo przy skurczach ciezko jej było mówic. Jak bede cosik jeszcze wiedziała to dam znac.

U mnie też dalej nic :P jedyne co to znowu czuje twardnienie brzucha i parcie w dole ;) (ale nie takie jak przy porodzie) Piję też ten napar z lisci malin i co??? dupa!! :P

Cleo a co wogóle ma dać picie tej herbatki? czy ona też dziala przeczyszczająco?

Wiecie jak to jest z sexem po odejściu czopa śluzowego? mozna jeszcze sie kochać, bo jeżeli tak to jutro znowu coś pokombinuję ::)

Pisałam też do Agutki, ale się ma fajnie, niech się dzisiaj rozdwoi i zobaczy w końcu swoją Zuzkę ;)

Niom Mija urodzinki mam 16.09. a pierwszy termin porodu mam na 17.09 choc ostatnio gin mi powiedział ze z USG termin wynika wlasnie na 16.09 czyli w moje urodzinki ;Dbyloby super to bylby najpiekniejszy prezent w moim zyciu i już na resztę życia ;D ;D czekam i czekam...

Buziole:-* :-*

Jak ja tej naszej Agutce zazdroszczę, że już niebawem będzie 100% mamuśką.

Ja już jestem po wizycie koleżanki, która na pożegnanie życzyła mi abyśmy następnym razem spotkiali się już w większym gronie  ;)

odpoczełam, pospalam, mąż zajął sie córcią a teraz zajrzałam do was, myślałam że Agutka już moze po ;)

Ja bez zadnych ekscesów, nic sie nie dzieje.

Mycha fajnie masz ze dostałas te liście - w mojej aptece jednak nie ma :( Może skocze na działki i pozrywam takie świeze?;) A co maja dać - mają wpłynąć na pracę mięśnia macicy, ma się efektywniej kurczyć wiec jak masz parcie (acha, lekko przeczyszczajaco też dziala) to jest dobrze.
Ja juz nie mam nadzieji ze będzie wcześniej wiec jestem spokojna do 14 :) a raczej do 16 bo stawiam na tę datę

reklama
Dziewczyny byliśmy już dzis z mężem w szpitalu. Od wczoraj miałam skurcze ,w nocy przeszło a od rana znowu. Myślałam ze to juz...a na ktg nic nie widac:(. Nie zgodziłam się zostać w szpitalu, bo po co?:). Cały dzień boli brzucholek... JAk rozpoznać ze skurcze to te porodowe a nie przepowiadajace?? Buziac ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry