reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cudzie kochany ja mam ten sam problem :P co chwila coś mnie boli tu i tam i też nie wiem co się dzieje ::) wszędzie piszą ze te bóle mają być regularne i to jest chyba jedyny wyznacznik ::)

Myślałam ze będzie juz jakaś wiadomość od Agutki a tu cisza, więc na pewno urodziła ;D

reklama
Cisza nic nie wiadomo o Agutce. Myślę, ze jutro Nadzia nam napisze, że Agutka już ma Zuzię przy sobie ;)

Thea - byłam dziś w sklepie H&M nie wiedziałam, że tam mają takie fajne ciuszki dziecięce. Takiej bluzy nie było z uszkami ale kupilam inną co ma na końcu kapturka supełek też jest superowa i wogóle kupilam tam kilka ciuszków dla małego w rozmiarze 62 :)

Mam pytanie do rozdwojonych mam wrześniowych w jakie ciuszki mieści się wasze maleństwo??? W rozmiar 56 spokojnie czy są za małe i używacie rozmiaru 62???

baska - zawsze pisza, ze h&m ma zawyzona numeracje ciuszkow i ze te 56 sa takie jak 62 raczej. dlatego ja kupilam dwa dresiki wlasnie w rozmiarze 56 i sa rzeczywiscie bardziej zblizone do pozostalych 62.

a co do rozmiarow, to wszystko zalezy od wielkosci dziecka :) coreczka mojej przyjaciolki urodzila sie 56 cm i chodzila w rozmiarze 56 do 6 tygodnia.

Kurcze siedzę przy tym kompie i mam wrażenie że boli coraz bardziej :P ::) ale nie wiem kurcze czy to jest to :P i jak sobie pomyśle że miałabym jechac do szpitala a tam skierowali by mnie spowrotem do domu, ze to fałszywy alarm to mi sie odechciewa :P no i co tu myslec? no nic jak tak dalej pójdzie to pojadę i tyle :P

Witajcie Mamuski :)

W nocy o godz.00:42 dostałam smsa od AGUTKI i jak tylko wstałam to pisze:

" Dobry wieczór tu Zuzanka :) przyszłam na swiat 9 wrzesnia 2006r o godz. 19.55 :) Waże 3680g, mam 58cm. i dostałam pełne 10 pkt :) Mam ciemne włoski i cudne niebieskie oczka :) od razu chwyciłam za cycoszka, a teraz smacznie spie u boku Mojej kochanej Mamusi Cmokam :-* "

GRATULUJE MOJA KOCHANA AGUTKO :-*:-*:-*:-*

MYCHA CO U CIEBIE??

Ja nadal 2w1 i dzis znowu to KTG.

MJU a jak Ty sie czujesz?? Aaa telefonik juz do Ciebie zapisałam.

reklama
GRATULACJE DLA NASZEJ AGUTKI I JEJ KOCHANEJ ZUZIEŃKI!!!

A ja wczoraj wieczorem też miałam jakieś dziwne bóle w dole brzusia ale po prysznicu położyłam się i zasnęłam a bóle przeszły. Ja jakoś nie chciałabym urodzić w weekend więc nawet sexiku nie było aby nie wywoływac wilka z lasu, co innego dziś - jak najbardziej niech na wieczór coś się zacznie dziać a i prysznic wezmę dłuższy  ;)

W nocy obudziłam się i co? czuję, że mnie gardło zaczyna pobolewać  :( Bardzo bym nie chciała się na koniec rozchorować i być kaslącą mamusia po porodzie, bo to nic przyjemnego  :(  nie mówiąc już o możliwości zarażenia Maleństwa jakimś paskudztwem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry