reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cześć dziewczyny! :)

Przede wszystkim AGUTKO KOCHANA GRATULACJE OGROOOOOMNE, CAłUSKI DLA CIEBIE I ZUZINKI
AZ MI SIE BECZEć CHCE ::) ::) :-[ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Jak widać ja dalej 2in1, ale powiem Wam ze gdyby mąż był wczoraj w domu to pojechałabym do szpitala. Bo skoro to nie były te bóle co trzeba, no to ja dziękuję za takie przepowiadające :P ::) Poza tym zasnęłam dopiero ok 4.oo rano, bo mała tak mocno się wierciła od wieczora ze hej, a w nocy sie już tak wystraszyłam że coś jej sie złego dzieje, bo naprawdę jeszcze nigdy nie odczówałam tak boleśnie jej ruchów. ::)
Ale jeżeli tylko dzisiaj znowu poczuje takie bóle zaraz jadę to zbadać.

MAMAOSKA dzięki za smska !!!! pozdrowionka :-*

reklama
Agutko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i malutkiej i wielkie gratulacje !!! :-*Niech Ci się córcia zdrowo chowa :)
Mycha - ja myślę że niebawem urodzisz, ja też miałam takie wrażenie że Igor wierci się bardziej niż kiedykolwiek i urodziłam

Mycha teraz jak cebie nie ma od rana na BB to odrazu myśle że już urodziłaś!! ::)
Cleo i za Ciebie trzymam kciuki,masz racje wszystko musi iść swoim torem,bez paniki przecież musisz urodzić.
Dziewczyny życze Wam DDUUZZOO CERPLIWOSCI!!! Już niedługo!!!!

Dziewwczyny większość z was ma jeszcze "czas" a ja ( o Dzikusce już nie wspomnę) już termin... AAAA wyobraźnia mi się już uruchamia zaczynam się bać czyt wszystko ok... Kurcze przez 8 miesięcy się bałam, że wszystko będzie za wcześnie a tu taka niespodzianka... na odwrót!
Cholibka najpierw człowiek się boi i płacze, że nie ma okresu (jak sie jeszcze nie chce dziecka a okres się spóźnia), potem jak juz się dziecka chce to się płacze, ze znów dostało się okresu ( my się staraliśmy ponad pół roku), potem lęk, że się nie donosi, że cos się stanie a teraz! Buum Dzidzia nadal w brzuchu :)

TO ja spadam, jedziemy na obiadek do mamy ;D MOze babcia przemowi Oliwce do rozumu i nakloni ja do wyjscia :laugh:
Zycze wszystkim spokojnej niedzieli (no chyba ze zakloci to tak dlugo wyczekiwany przez kazda z nas porod ;) ).
Pozdrawiam.

Agutko - ogromniaste gratulacje.

Mycha - mnie sie wydaje, ze już w tym tygodniu urodzisz więc cierpliwości a malutka będzie z tobą ;)

Zaraz jedziemy do moich rodziców na obiadek :)
Ja też chcę już maluszka przy sobie. Widzę, ze ja chyba będę tą pażdziernikową mamusią.

Dziewczyny ja mam takie pytanie,od 10:30 strasznie boli mnie krzyz i ten ból ciagnie sie po same nogi,przez to czuje sie fatalnie.Niewiem czy to jeden z oznaków zaczynającego sie porodu.Nie chcę jechac do szpitala bo jesli nic sie nie bedzie dzialo to i tak zatrzymaja mnie na obserwacji.Mam czekać na jakies konkretniejsze oznaki?Tylko na jakie? ::) ::)

reklama
Dziewczyny ja mam tylko nadzieję że te Wasze przepowiednie się sprawdzą i oby jak najszybciej ;)

Natalko wydaje mi się że coś się zaczyna u Ciebie dziać :) czekaj na jakieś skurcze brzusia ;)

Narazie i miłej niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry