Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przede wszystkim AGUTKO KOCHANA GRATULACJE OGROOOOOMNE, CAłUSKI DLA CIEBIE I ZUZINKI
AZ MI SIE BECZEć CHCE : : :-[ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Jak widać ja dalej 2in1, ale powiem Wam ze gdyby mąż był wczoraj w domu to pojechałabym do szpitala. Bo skoro to nie były te bóle co trzeba, no to ja dziękuję za takie przepowiadające : Poza tym zasnęłam dopiero ok 4.oo rano, bo mała tak mocno się wierciła od wieczora ze hej, a w nocy sie już tak wystraszyłam że coś jej sie złego dzieje, bo naprawdę jeszcze nigdy nie odczówałam tak boleśnie jej ruchów. :
Ale jeżeli tylko dzisiaj znowu poczuje takie bóle zaraz jadę to zbadać.
Agutko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i malutkiej i wielkie gratulacje !!! :-*Niech Ci się córcia zdrowo chowa
Mycha - ja myślę że niebawem urodzisz, ja też miałam takie wrażenie że Igor wierci się bardziej niż kiedykolwiek i urodziłam
Mycha teraz jak cebie nie ma od rana na BB to odrazu myśle że już urodziłaś!! : Cleo i za Ciebie trzymam kciuki,masz racje wszystko musi iść swoim torem,bez paniki przecież musisz urodzić.
Dziewczyny życze Wam DDUUZZOO CERPLIWOSCI!!! Już niedługo!!!!
Dziewwczyny większość z was ma jeszcze "czas" a ja ( o Dzikusce już nie wspomnę) już termin... AAAA wyobraźnia mi się już uruchamia zaczynam się bać czyt wszystko ok... Kurcze przez 8 miesięcy się bałam, że wszystko będzie za wcześnie a tu taka niespodzianka... na odwrót!
Cholibka najpierw człowiek się boi i płacze, że nie ma okresu (jak sie jeszcze nie chce dziecka a okres się spóźnia), potem jak juz się dziecka chce to się płacze, ze znów dostało się okresu ( my się staraliśmy ponad pół roku), potem lęk, że się nie donosi, że cos się stanie a teraz! Buum Dzidzia nadal w brzuchu
TO ja spadam, jedziemy na obiadek do mamy ;D MOze babcia przemowi Oliwce do rozumu i nakloni ja do wyjscia :laugh:
Zycze wszystkim spokojnej niedzieli (no chyba ze zakloci to tak dlugo wyczekiwany przez kazda z nas porod ).
Pozdrawiam.
Dziewczyny ja mam takie pytanie,od 10:30 strasznie boli mnie krzyz i ten ból ciagnie sie po same nogi,przez to czuje sie fatalnie.Niewiem czy to jeden z oznaków zaczynającego sie porodu.Nie chcę jechac do szpitala bo jesli nic sie nie bedzie dzialo to i tak zatrzymaja mnie na obserwacji.Mam czekać na jakies konkretniejsze oznaki?Tylko na jakie? : :